TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

עובדי טבע-טק הקפיאו המחאה


הסתדרות מרחב הנגב והנהלת טבע טק ניגשים למו"מ
נציגות העובדים והנהלת טבע החלו הבוקר במשא ומתן אינטנסיבי במטרה להגיע להסכם קיבוצי חדש.
המהלך של הקפאת צעדי המחאה הינו למשך תקופה של שבועיים. יחד עם זה, הובהר להנהלת טבע כי סכסוך העבודה במפעל עדיין קיים וכי במידת הצורך ניתן יהיה להפעילו בעוד שבועיים במידה ולא תחול התקדמות במשא ומתן.
מאיר בביוף: "לאחר שמאבק העובדים וההסתדרות במפעל טבע טק יצר תקדים בקבוצת טבע אני מקווה כי כעת נוכל להגיע להסכם קיבוצי שיקדם ויחזק את העבודה המאורגנת במפעל בצורה משמעותית. אני מודה ומעריך את פעילות הנהלת החברה וביניהם הדרגים הבכירים ביותר – אלי הורוביץ, שלמה ינאי ואיקה אברבנאל ואת נכונותם לפעול לשיפור מעמד העובדים בטבע טק ברמת חובב".
הקפאת צעדי המחאה והחזרה לשולחן המשא ומתן התאפשרו הודות לפגישה שקיים בשבוע שעבר יו"ר ההסתדרות במרחב הנגב, מאיר בביוף ומנכ"ל חברת טבע, שלמה ינאי. לאחר פגישתם בביוף אף שוחח בנושא עם יו"ר החברה, אלי הורוביץ. לאחר הפגישה נענתה הנהלת טבע לתביעת מועצת העובדים וההסתדרות במרחב הנגב והתחייבה בעניין תשלום השכר לכ – 120 עובדים בשני מתקנים שהושבתו על ידי החברה במהלך כשלושה שבועות בהם הופעלו צעדי המחאה. הדרך לתשלום שכרם המלא של העובדים תסוכם באופן סופי בתחילת המשא ומתן שהחל הבוקר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il