TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> חדשות שוק ההון

נעילה אדומה בת"א – שמועות ומדד אמון הצרכנים נתנו את הטון


אילוסטרציה - גרף יורד
שמועות בשעות הצהריים על תקיפה ישראלית באירן וירידה חדה במדד אמון הצרכנים בארה"ב משכו את המדדים המובילים לירידות שערים.
מסחר חריג התנהל היום בשעות הצהריים בת"א. מספר שמועות בחדרי מסחר באירופה על התקפה ישראלית באירן משכו את אירופה לירידות חדות של כ2%-, תוך שכלל המדדים בארץ פרט למעו"ף מגיבים בהתאם. מאוחר יותר הוציאו צה"ל ואירן הכחשות גורפות לשמועות ומיתנו במעט את הירידות.
מדד המעו"ף, יומיים לפני הפקיעה, החזיק מעמד ב"דרך פלא" בשעות הצהריים בעזרת ניווט סוחרי המעו"ף אך בעקבות המסחר השלילי בארה"ב סיים לבסוף בירידה של 1.09%-.

כחצי שעה לאחר פתיחת המסחר בארה"ב פורסם מדד אמון הצרכנים בארה"ב, כאשר הוא מציג את אחת התוצאות הנמוכות אי פעם (החמישית בערכה) ועומד על 50.4 נקודות מדד בלבד, בעוד הצפי עמד על 56.4 נקודות מדד. השווקים בארה"ב הגיבו מייד בצורה שלילית ונכון לכתיבת סקירה זו מתממש הנאסדק 1.1%-.

התנודתיות הרבה בקרב מניות המעוף לקראת הפקיעה ביום חמישי בבוקר הובילה לעליה של 2.89%+ במניות בזק. מנגד וריפון (7.11%-) ונייס (4.76%-) צנחו עם פתיחת המסחר בארה"ב תוך שהן גוררות את מדד התל טק לירידה חדה של 3.11%-. קרדן אן.וי. (4.57%-) ומניות הבנקים פועלים (2.98%-) מזרחי (2.44%-) ודיסקונט (2.11%-) דאגו למשוך מטה את מדד המעו"ף לקראת הנעילה.
בלופיניקס (6.84%-), שיכון ובינוי (6.37%-) ואלווריון (5.79%-) רשמו את הירידות החדות ביותר במדד ת"א 75, כאשר מהצד השני של הסקלה ניצבות דלק נדלן (7.68%+), פיבי (4.5%+) ואל על (2.88%+). סה"כ איבד המדד 1.96%-

כותרות היום:

אי די בי פיתוח ודיסקונט השקעות הודיעו הבוקר כי גורם זר, שהביע בעבר עניין ברכישת השליטה בחברת הבת כור, פנה מחדש לבעלי השליטה בחברה בבקשה לקיים פגישה. בכוונת אי.די.בי לברר את תוכן הפנייה ולצורך כך תואמה היום פגישה לימים הקרובים. בתגובה טיפסה דסק"ש ב0.61%+ ואילו אי.די.בי פיתוח סיימה ללא שינוי. כור לעומת זאת הגיבה בירידה של 0.24%-.

קבוצת דלק נדל"ן, וקבוצת בלנהיים של יגאל אהובי, הגיעו אמש להסכם פשרה עם חברת ילמולי השוויצרית. על פי הסכם הפשרה, ישלמו חברות בנות זרות שבשליטת דלק בלרון בינלאומי ו-DGRE, מקבוצת דלק נדל"ן, לחברת ילמולי סכום של כ-10.75 מיליון פרנק שוויצרי (כ-35 מיליון שקל). סכום דומה ישולם לילמולי על ידי חברות הנמנות עם קבוצת בלנהיים שבשליטת יגאל אהובי. תשלום הפיצויים ישים קץ להליך הבוררות בין הצדדים שהחל בשווייץ לפני מספר חודשים. דלק נדלן הגיבה בזינוק של 7.68%+

איי.די. או. גרופ, בשליטה של עדי קייזמן, חתמה על חוזה לרכישת שליטה בחברה הציבורית אסים ביחד עם בעלי השליטה הנוכחיים. במסגרת הנפקת זכויות תרכוש איי. די. או. גרופ בין 40% ל-50% מהון המניות של אסים. אסים הגיבה בעליה של 6.18%+.

חברת הבת הקנדית של גזית גלוב, הודיעה כי התקשרה בהסכם עם קבוצת חתמים בראשות בנק RBC Capital Markets במסגרתו יירכשו החתמים 1,600,000 ממניות החברה במחיר של 23.60$ למניה ובסה"כ תמורת כ- 37.8 מיליון דולר קנדי. מניית גזית גלוב הגיבה לידיעה בירידה של 3.44%-.

מג'יק וקבוצת STS הודיעו על סיכום מוצלח להסכם שותפות טכנולוגית המאפשרת לSTS להטמיע את תוכנת אינטגרציה לעסקים iBLOT של מג'יק במערכותיה. מג'יק הגיבה בעליה של 1.34%+.

בי. אס. פי חתמה על הסכם הפצה בלעדי באזור הונג-קונג ומקאו עם חברת MedCare
להפצת מערכת ה HyperQ™ System - מוצר החברה המאפשר אבחון של איסכמיה לבבית במאמץ תוך ביצוע מבחן מאמץ קליני סטנדרטי. BSP סיימה בעליה של 1.46%+.

טאו הודיעה היום ראשית כי היא מקיימת מגעים למחזור ההלוואה שנטלה ולאפשרות של מכירת חלקה בבניין הליפסטיק בניו יורק אולם נראה שאין כל וודאות שהמגעים יבשילו לידי עסקה. החברה הודיעה כי תשוב ותדווח לכשיהיו התפתחויות בעניין. מניות החברה זינקו 8%+ בתגובה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il