TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אבי נוימן, שותף ב- PwC ישראל , מתמודד לחברות בוועד המרכזי של לשכת רו"ח


נוימן מתמודד במסגרת רשימתו של רו"ח יגאל גוזמן המועמד לנשיאות הלשכה
רו"ח (משפטן) אבי נוימן, שותף במחלקת המסים של פירמת רואי החשבון קסלמן וקסלמן PwC ישראל, הציג מועמדותו לוועד המרכזי של לשכת רואי החשבון בבחירות שיתקיימו בספטמבר הקרוב. נוימן מתמודד במסגרת רשימתו של רו"ח יגאל גוזמן המועמד לנשיאות הלשכה.

לדברי נוימן, "החלטתי להתמודד לחברות בוועד המרכזי של הלשכה במסגרת רשימתו של רו"ח יגאל גוזמן, על מנת לחזק את הקשר עם רואי החשבון הצעירים בענף ועם קהל יעד חשוב של חשבים ומנהלי כספים, עמם אני מקיים קשר מתמיד במסגרות שונות. אני מקווה, שבמשותף עם יגאל גוזמן נוכל להשיב את הצבע ללחיים של לשכת רואי החשבון ולסחוף אליה את מיטב רואי החשבון בענף על מנת לתרום לכל החברים מידיעותיהם וכישוריהם המגוונים".

אבי נוימן הינו שותף במחלקת המסים של קסלמן וקסלמן PwC ישראל, המעסיקה מעל 950 עובדים. לאבי ניסיון של למעלה מעשור בתחום המסים ובשנים האחרונות מרכז את תחום מיסוי שוק ההון בפירמה ופעיל במידה רבה בתחום המיסוי של המגזר הפיננסי בכלל, ובבתי השקעות בפרט. בנוסף, אבי נוטל חלק פעיל בכתיבת פרסומי מס שונים וכן מאמרים מקצועיים בתקשורת הישראלית. אבי הינו מבין רואי החשבון הראשונים מטעם הפירמה, הכותבים בלוג אישי מקצועי בתחום המסים, אשר זוכה לכניסות רבות (http://pwcblogs.co.il/taxes), בטרם הצטרף ל- PwC ישראל, אבי שימש כמפקח בפקיד השומה למפעלים גדולים ברשות המיסים ועבד במשרד עו"ד יוסי אברהם ושות'. לאבי נסיון רב בהוראה והוא שימש כמרצה בכיר במכללה למינהל. לאבי תואר ראשון במנהל עסקים (חשבונאות) מהמסלול האקדמי במכללה למינהל, ותואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי הרצליה. כיום אבי הינו אחד מחברי הנאמנים של המוסד האקדמי של המכללה למנהל.

נוימן פעיל בשנים האחרונות בפורומים שונים בתחום ראיית החשבון: בין היתר, שימש כחבר בפורום במה של הלשכה בשיתוף עם רשות המסים, כחבר מטעם הלשכה בפורום התקינה הבינ"ל המשותף לרשות המסים, פורום CFO ולשכת רואי החשבון וכן העניק הרצאות בכנסים, פורומים ומסגרות שונות של הלשכה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il