TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

הבורסה בת"א תנסה לשוב ולעלות על רקע המגמה החיובית אמש בוול סטריט


אילוסטרציה - גרף על המסך
באסיה נרשמת הבוקר מגמה מעורבת עם נטייה לירידות; הדולר מתחזק על רקע הודעת בנק ישראל כי יגביר את קצב הרכישות
בורסת ת"א תפתח את יום המסחר השלישי לשבוע, על רקע עליות נאות שנרשמו אמש בוול סטריט, ומסחר מעורב עם נטיה לירידות בבורסות אסיה. המסחר יושפע מבודעת בנק ישראל אמש, כי יגביר את התערבותו בשוק המט"ח, על רקע נפילת הדולר מול השקל והלחץ שעובדה זו גורמת ליצואנים.

אתמול, בחרו המשקיעים בתל אביב לסיים את היום בירידות שערים. לאורך כל יום שני נרשמה מגמה חיובית, אך כשעה לפני סיום המסחר התהפכה המגמה, כתוצאה ממימושי רווחים אגרסיביים, והמדדים המובילים עברו לצד האדום. מדד המעו"ף סגר לבסוף בעליה של 0.1% בלבד ואילו ת"א 75 רשם ירידה של 0.2%. מדד הבנקים התקדם בעוד 1.2% לאחר שבמהלך היום זינק בקרוב ל-4%. מחזור המסחר היה גבוה והסתכם בכ-2.6 מיליארד שקל.

מניות מגזר הכימיה, כיל ומכתשים אגן ייסחרו על רקע העליות במניות הכימיה בארה"ב אתמול, כאשר מכתשים אגן, שרשמה אמש ירידות של יותר מ- 3%, תסחר על רקע המלצת 'קניה' מצד לידר שוקי הון, במחיר של 30 שקל למניה.

אל על: התאחדות התעשיינים דורשת משרי התחבורה והאוצר לבטל את החלטת חברת אל על, להשבית את מטוסי המטען שלה. טוענים כי קבלת בקשת אל-על, תקטין מאד את הזמינות והקיבולת של ההובלה האווירית, ותגרור התייקרות מיותרת במחירי ההובלה .

אס.די.אס דייוחה אמש, כי חתמה על מזכר הבנות עם נציג חברה במשרד הביטחון במדינה באפריקה, שבבסיסו יצירת שיתוף פעולה בין החברה לבין משרד הביטחון של המדינה הזרה


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il