TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

ארכיון איתותים חו"ל - טלנירי - בעיקוב של 24 שעות

מנוי לאיתותים של טלנירי? צפה באיתותים גם מה-24 שעות האחרונות!
שם מלא:    סיסמא:   

לפני הפעמון יום שני ה21/11

דני מסקה, 21/11/11

ערב טוב לכולם,

היום יש רק צבע אחד בכל השווקים מאסיה עד ארה"ב- אדום עז. זה התחיל כבר בלילה באסיה שבכירים בממשל הסיני הזהירו שבעקבות המשבר הפיננסי העמוק המיתון הגלובלי צפוי להתארך.
בנוסף יש היום אכזבה בארה"ב ש"ישיבת העל" המשותפת כנראה נכשלה, למרות שעדיין לא יצאה הודעה רשמית, ומהזירה האירופית יש היום אזהרה מחברת הדירוג מודיס על צרפת ואזהרה של פיץ'-Fitch על הבנקים האירופיים. הונגריה מבקשת סיוע ראשון(ליתר בטחון..) מקרן סיוע החירום האירופית החדשה, והשוק האיטלקי שוב יורד בחדות ביותר מ3% שהתשואות שוב עולות היום אך עדיין מתחת ל7% הקריטי.
בקיצור הצרות באות מאיזה כיוון שלא תתסתכלו על זה...

מומלץ לדעתי להמשיך להתאזר בסבלנות ולא להתפתות להכנס לטריידים חפוזים ובטח לא השקעות ארוכות טווח כרגע, עד יעבור זעם והאבק יתחיל לשקוע.

מאחל לכולם/ן יום מצויין וריווחי!
בברכה
דני.
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il