TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

ארכיון איתותים חו"ל - טלנירי - בעיקוב של 24 שעות

מנוי לאיתותים של טלנירי? צפה באיתותים גם מה-24 שעות האחרונות!
שם מלא:    סיסמא:   

סקירה לפני הפעמון יום שני ה17/10

דני מסקה, 17/10/11


ערב טוב לכולם,

זהו הגענו לקצה העליון של טווח הדשדוש של החודשים האחרונים שחוזה S&P נגע היום באזור 1230 ומשם החל להתממש.
לדעתי מרבית הסיכויים שהפעם גם נפרוץ אותו, אך לפני זה צפוי לנו מימוש וכנראה אף תיקון חד נוסף אל עבר ה1165-1150 לפני.

כרגע לפחות מומלץ לחוכות להתפתחויות ולראות כיצד החוזה והמדד יתנהגו היום ובשבוע הקרוב באזור ה1230, כל פריצה והתבססות משמעותית מעליו תגרור את כל השוק לגל עליות נוסף, אך כאמור מרבית הסיכויים שיהיה לפחות עוד תיקון של כשליש עד חצי מהגל העולה האחרון מתחילת החודש.

בנוסף מי שפועל כרגע בקורולציה מושלמת עם השוק הוא צמד היורו/דולר שגם כן מתחיל להתממש היום לאחר תיקון עולה חד בשבועיים האחרונים. אין ספק שבשלב זה ה"קורלציה ההפוכה" הקלאסית בין הדולר לשוק עובדת כמו שעון לאחר כמה חודשים שהיה נתק בינהם.

הזהב והכסף גם כן מתקשות כרגע עם התנגדויות קשות מאד וסביר להניח שגם יתממשו מעט או לפחות ימשיכו בדשדוש באזור הזה בימים הקרובים, אך הן עדיין לא מראות סימני שבירה חדשים ששניהם נסחרים היום בסמוך לקוו ה-0

מבחינה אישית רציתי רק לציין שאני קצת חולה בימים האחרונים עם חום ושאר עניינים דומים שמתאימים לעונה, חשבתי שיעבור תוך כמה ימים אבל בסוף נאלצתי להתחיל לקחת טיפול אנטיביוטי, בכל מקרה אני עדיין עובד כרגיל ובמעקב אחרי השוק כל הזמן רק שאני אתקשה קצת לענות לטלפונים, קצת הלך לי הקול:) איתכם הסליחה.


חג שמח ומועדים לשמחה לכולם/ן!


בברכה
דני.


- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il