TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

ארכיון איתותים חו"ל - טלנירי - בעיקוב של 24 שעות

מנוי לאיתותים של טלנירי? צפה באיתותים גם מה-24 שעות האחרונות!
שם מלא:    סיסמא:   

סקירה לפני הפעמון יום שישי ה16/09

דני מסקה, 16/9/11

ערב טוב לכולם,

החוזים העתידיים מאד תזזיתיים היום לפני פקיעת האופציות כעל המדדים בפתיחה. אבל כעקרון הדבר הכי חשוב כרגע לטווח ארוך יותר הוא לראות האם המדדים יצליחו היום ובתחילת שבוע הבא לפרוץ ולהתבסס מעל טווחי המסחר של השבועות האחרונים או לא.
אין ספק שהסנטימנט כרגע הרבה יותר חיובי, אבל עדיין לא יצאנו מכלל סכנה והייתי ממתין להתפתחויות בשבוע שבועיים הקרובים לפני שהייתי חוזר לשוק בכסף משמעותי יותר.
אישית אני אהיה מאד מופתע אם נחזור לראות שיאים חדשים במדדים עוד השנה, אבל כאמור לא ניתן לדעת בודאות בשלב זה מה הכיוון לטווח הארוך, רק שאנחנו ממשיכים לעת עתה בתיקון העולה עד שנקבל איתות נגדי.

בשירות האיתותים לונג DG הגיע אתמול ליעד השני וגם ALU הגיעה ליעד הראשון. האיתותים של AMZN וV עדיין לא נתפסו.
עדכונים נוספים בהמשך במידת הצורך.

מאחל לכולם/ן שבת שלום ומבורך
כל טוב
בברכה
דני.

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il