TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

ארכיון איתותים חו"ל - טלנירי - בעיקוב של 24 שעות

מנוי לאיתותים של טלנירי? צפה באיתותים גם מה-24 שעות האחרונות!
שם מלא:    סיסמא:   

הדולר ממשיך בהתחזקות שלו

דני מסקה, 8/9/11

ערב טוב,

הדולר ממשיך בהתחזקות לו כנגד המטבעות הראשיים ובפרט כנגד היורו.
לפני כמה ימים נשלחה סקירה על הדולר ואפשרות השקעה בת.סל UUP.
התעודה ממשיכה בפריצה ואישור סופי למהלך יתקבל אם התעודה תצליח לפרוץ את ההתנגדות ההיסטורית הקשה באזור 22$ שמהווה גם את הממוצע200 SMA היומי שנמצא כרגע באזור 21.9$

נראה שאם היחלשות הפרנק השוויצרי והיור בימים האחרונים, הדולר חוזר למשחק וזו גם מטרה של הממשל כרגע והפד לחזק את הדולר ולמנוע את המשך ההתרסקות שלו שיכול להוביל לאינפלציה משמעותית אם יקרה.

סביר להניח שאם התחזקות הדולר נראה גם היחלשות מסויימת של הזהב, למרות שהיום כאמור המתכת הזהובה מתקנת את הירידות החדות ביומיים האחרונים.
אך עם כל הבעיות שעדיין עלולות וסביר להניח שעוד יצוצו באירופה ושאר מקומות עדיין מוקדם מאד להוציא את הזהב מהמשחק של "עיר המקלט" של המשקיעים המפוחדים.

לסיכום, שורה תחתונה נראה שהדולר וUUP ממשיכים בשלב זה צפונה.
בקשר לזהב המצב עדיין גבולי מאד ונצטרך לחכות להתפתחויות.

כמובן שאחרי הנאום של אובמה הלילה אולי נתחיל לקבל קצת יותר כיוון לאן הדברים ילכו בתקופה הקרובה, למרות שגם לא הייתי ממהר להגיע למסקנות רק בעקבות התגובות המיידיות שיהיו בשווקים והחוזים הלילה ומחר, לפעמים זה לוקח כמה ימים עד שמעכלים את האינפורמציה החדשה, אז לא מומלץ נהוג בפזיזות רק בגלל התגובה הראשונית של השוק לכאן או לכאן.

כל טוב והמשך ערב טוב
בברכה
דני.
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il