TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

ארכיון איתותים חו"ל - טלנירי - בעיקוב של 24 שעות

מנוי לאיתותים של טלנירי? צפה באיתותים גם מה-24 שעות האחרונות!
שם מלא:    סיסמא:   

סקירת שוק

null, 15/7/21
שלום לכולם,

סקירת שוק 15.07.21

צפויה פתיחה מעורבת עם נטייה שלילית, לפי החוזים העתידיים בשעה זו.

תשואת האג"ח 10Y ירדה עוד - ל 1.32%

אינפלציה - הסימנים מתגברים ואיתם הקולות שהכל זמני בלבד... אבל את זה נדע בפועל רק בהמשך, כרגע אפשר רק לעקוב אחר הנתונים הכלכליים בדריכות ולנסות לפרש - מתי השוק יהיה מספיק חיובי כדי שיוכל להפוך לשלילי! כלומר, נתוני מצב כלכלי טוב, עד כדי כך שהפד יפסיק את תמיכתו (הלא בריאה אך ריווחית) בשוק, מה שיביא בתחילה ירידות אך יהיה מהלך מייצב לכלכלה ולהמשך עליות במדדים הראשיים.
יו"ר הפד אישר אתמול שהמדיניות הפיסקאלית המרחיבה (רכישות ע"י הפד בהיקף גדול כדי לתמוך בשוק) לא צפויה להיחלש בקרוב (בסיכומים הקודמים דובר על Q4 2021)

נפט - ירידות על רקע חוסר ההסכמה באופ"ק+, תעודת SCO למי שמעוניין במסחר קצר טווח אפשרית עם סטופ בנמוך היומי הקודם - לשירות היא מסוכנת מדי וסובלת משחיקה (יורדת עם הזמן גם ללא שינוי במחיר הנפט) לכן נוותר עליה ברמה הרשמית.

היום:
אירועים כלכליים: תביעות אבטלה ראשוניות, התפרסם נתון זהה לצפי 360K - מה שבעצם מחזיר אותנו לרמות לפני מרץ 2020 מהבחינה הזו

מניות במרכז: NFLX, GME, TSM, SPWR, MRNA, AMC, USEG, VRPX, ARLO, WHLM, AMD, AIG

מדווחות עיקריות להיום: BK, CTAS, MS, TFC, USB, TSM, WABC, ACU, AA, ANFIF, WAL, PLG, MS

בברכה,
צוות אקטיב בית השקעות
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il