| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| נכון ובנחת ...קונסטנטה זה כל הסיפור ...אמנם לא כמו שיש שחושבים שאמורים לכתוב להם להסביר להם מתי איך למה וכמה ...למרות שכתבתי כאן לא אחת ואולי מאות פעמים כמעט כל דרך ושיטה אפשרית לארגז כלים פשוט ובסיסי ובנוסף איך מוציאים את הדברים מכוח אל הפועל ..אבל ...נאדה ...לא נכנס ,למה ? אני מניח שזה קשור לסוג של בשלות השכל ...יש שהבשלות מגיעה להם עם הגיל ..יש עם התרגיל ...ויש שפשוט לא מגיעה להם .... אז עוד זכרון ישן ...מתחילת השיחות על קונסטנטה ... תיזמון ... ב' ידיים ...למי שזוכר ומספיק הגון להזכיר ...ולזכור ...ולפעול ... כי מה לעשות מסתבר שלא כולם הגונים ...ולעיתים מאוד נוח לראות צר ולכתוב קצר ... אז חג שמח לכולם והנה לינק לתזכורת ..לאחר השירשורים הישנים ביותר אחרי הרצאה שניתנה אצל שרון גינזבורסקי בביתו ברחובות ...הרצאה שרבים וטובים מיושבי הפורום היו בה ...ומשם אפשר לעשות חיפוש בשרת של טלנירי לכתוב "קונסטנטה" ...הכל מוכן ופרוש לכל איש ישר שרוצה באמת חיים אחרים במסחר במקום ישיבה אינסופית מול המסך ... בהצלחה ! http://www.talniri.co.il/forums/Message.asp?Id=801136 כתובות אינטרנט נלוות: לינק לעבר ...בהווה ..ולעתיד יוסף קינן (YK) yk3823@gmail.com 0526565114 הדרכה אישית ,ניהול פיננסי ,יעוץ אופציות ,מכשירים פיננסים ,חוזים עתידיים,אינדקסים,סחורות,ריביות ישראל,אירופה,ארה"ב |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |