| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| ולא יודע מה זה קונסטנטה ...או בכלל פוזיציות מתות ..ועוד מרשה לעצמו לכתוב או להעיר לגבי דבר זה או אחר ...אין בכתיבתו או בהערותיו אלא אישור לכסילותו והיה טוב ועדיף לו להחריש ,אני מרים לכם את הכפפה להציג פוזיציה אחת בודדת שמנצלת א-סימטריה בשוק האופציות ,או נתונים סטטיסטים מהשנה הנוכחית ...כמו קונדור על הספוט ...חוזה לונג 3 רגלים ....או אוכפים עם א-סמטריה ..דברים בסיסים שכל תלמיד רציני או כל תלמיד שלמד מה זה קונסטנטה מכיר ...אח"כ אם בכלל תציגו לנו משהו אמיתי יהיה אפשר לדבר ..בנתים לפי המשתמע מכתיבתכם המקסימום שאתם מבינים בו זה לקנות שורט ...או להבין שאם מצב כלכלי גרוע זה אומר שמי שכתב את זה ...קונה כל הזמן פוטים חשופים ....וואו ...אני מקוה שראש לא כאב לכם מהמאמץ המחשבתי .... יאללללללללה נקסט יוסף קינן (YK) yk3823@gmail.com 0526565114 הדרכה אישית ,ניהול פיננסי ,יעוץ אופציות ,מכשירים פיננסים ,חוזים עתידיים,אינדקסים,סחורות,ריביות ישראל,אירופה,ארה"ב |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |