TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    03/07/12 13:35 תשאיר את הקצב הזה ...ותמצא את בתי ההשקעות מקצצים חצי /ו -YK-
    ההודעה נערכה ע"י -YK- בתאריך 3/7/2012 13:33
    ממצבת העובדים כולל מנהלי השקעות ...אני מכיר רבים שכבר בבית ...ואין עבודה
    בשביל לנייד כסף או להשאיר קרנות נאמנות בנזילות במק"מ ..לא צריך 10 אנשים ...מספיק 3 עושים יופי של עבודה ..ועוד 2 בבק אופייס ...ועוד מזכירה ...

כלכלנים מיותרים לא רלוונטים ..יסלחו לי הכלכלנים אבל אין לכם שום תמורה עודפת בבתי השקעות ...ואנליסטים בשוק הישראלי מספיק 3 שיתמחו כל אחד בנישה ספציפית וגם בחו"ל כי זה יותר מיידי ....וכמובן שהאנליסטים יהיו רואי חשבון ..כי גם ככה יש עודף אז למה שמה שיש לא יהיה הכל כולל הכל ...

יועצי השקעות ..ישארו רק בבנקים ...
    ויועצים פנסיונים ...וגם כאן בלי להעליב ..אבל אין רלוונטיות בכל אפיק שלא תבחרו לאורך תקופת הפנסיה עם כל המשחקים שתעשו לא ישאר לכם עודפים ...,הלוואי שתקבלו בכלל את מה שחסכתם ...אני לא מדבר על שקל אחד מעבר ...

בקיצור בהינתן שהמצב ישאר כפי שהוא ...הדבר יהיה גזר דין מוות על עובדים מוכשרים ויקרים רבים ...שהרבה מאוד מהם כמו אנשי ההייטק שיעבדו את עצמם לדעת בקניית דירה חדשה באיזור "רק" לאנשי הייטק (חחחחחחחחח איזה אומללים ..ועוד חושבים שהם חכמים ...בורים ועמי ארצות בכל הנוגע להתנהלות פיננסית ) קנו רכב ...יש עוזרת ...יש הוצאות ...והופ בוקר אחד מתעוררים עם פיטורים ..עם קיצוצים עם הורדת משכורת ...,וכבר אי אפשר להחזיק את הדירה וגם את דמי הניהול לבנין ..וגם את הרכב ...וגם את העוזרת ...וגם את הבית ספר ..וגם את הגיפ ....והכל הופך לגי'פה אחת גדולה ....דיכאון ...חזרה לבית של ההורים ....או חיים תחת לחץ + עבדות מודרנית ...

בקיצור שיפסיקו לחרטט לכם הצעירים שיש כאן איזה "דבש" בדרך ...הכל סובל מאלפי קשיים ...ולמדינה אין מה להציע ...מי שרוצה להסתדר בחיים צריך לחשוב מגיל צעיר קודם כל להפסיק את חיי המותרות ולהעביר את הכסף ולקנות נכס ....אם תתחילו לעבוד על זה בגיל 18 ...החיים שלכם יראו לגמרי אחרת מילדים בגילכם שנזכרים בגיל 28 אחרי התארים והטיולים בעולם ...להתחיל לעבוד או להתחתן ולא מבינים למה עד הפנסיה בקושי דירה יש להם ...וחסכונות אין !

תהיו חכמים חברים ..הזמן טסססססססססס ,תעצרו היום מחיי "הכייף" לי ..."הטיול לי " ..."הים לי " ....תתחילו לקחת את החיים שלכם ברצינות ...והרצינות הזו מתחילה דרך הכיס !!!!!

מישהי אמרה לי פעם הברכה הכי גדולה שיכולים לקבל בחיים זה להיוולד עם עיניים שבעות ! ,תהיו עם עיינים שבעות ותתרכזו בחסכון ובקניית דירה כבר מגיל 18 ,לא רכב יוקרתי ולא להזמין בחורות באלפי שקלים לנופש בחו"ל ...,תאמינו לי אחרי שתהיה לכם דירה שלכם בגיל 23 עם משכנתא שתסיימו עד גיל 35-40 ...הכל יסתדר לכם אחרת לגמרי

באהבה
    קינן יוסף

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    קורס תעודות סל ונגזרים בחינם לרוכשים את תוכנת ביזטרייד
    ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------

יוסף קינן (YK)
    yk3823@gmail.com
    0526565114
    הדרכה אישית ,ניהול פיננסי ,יעוץ
    אופציות ,מכשירים פיננסים ,חוזים עתידיים,אינדקסים,סחורות,ריביות
    ישראל,אירופה,ארה"ב

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il