TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    27/06/12 19:38 הם פשוט אמרו לי לחכות לתוצאות ולא לשאול יותר מדי שאלות /ו אפרימי
    ושאסור להם לדבר על זה יותר מדי...
    בוא נגיד שיש אנשים שכבר ניצלו את הידע וקנו כל עוד המניה לא הרקיעה.היא תרקיע כשיפרסמו את הנתונים.
    עד כה פרסמו על 4 חולים מתוך 24 על שיפור האטה ואף עצירה אצל שני מטופלים אבל המניה לא טסה יותר מדי ואפילו התממשה לא מעט זאת לאור העובדה שיש עוד 20 מטופלים שלא פורסמו תוצאותיהן...
    אבל...ידוע לנו כעת על ראש הישישבה ככה ש5 מתוך 24 כבר ממצאים חיובים ביותר..נשאו לנו 19 מתוכם מעל חצי יפרסמו כעת ועל יתר המטופלים בסוף השנה.
    המדען הראשי נתן מענק של 1.4 מיליון שח ווכך גם שנה שברה,זה נראה טוב,גיוסים יהיו בהיקפים קטנים ממה שחשבנו עד כה אך הוא בלתי נמנע ..לאחר שהמניה תטוס מתוכנן גיוס אך שוב,יהיו חברה ובינהם אני שנעשה סיבוב לא רע:)
    מעבר לכך,אני מאוד מקווה שאנשים שכבר היו להם סידורי לוויה יחזרו למסלול החיים עם החברה המפתיעה הזו.

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    קורס תעודות סל ונגזרים בחינם לרוכשים את תוכנת ביזטרייד

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il