| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י משה בתאריך 16/10/2011 10:50 כמו כן שנינו במדדים שהתקרבו ל 1000 הערכנו שזה לא ימשיך למטה אלא יטוס למעלה,,,,שים לב שגם הוא וגם אני לא מדברים כעת על 1200 אבל כן הערכנו 100 נקודות למעלה במדד 1020, כאשר היו הרבה הערכות ל 100 נקודות למטה ואנחנו היינו נגד הזרם !!! אז שאתה אומר הרבה מריחים ריחות בשמיים, כנראה לא קראת מה עניתי לכץ, שכעת נעשה חושבים, וממש לא אמרתי שמפה ממשיכים לטוס, כי מבחינתי היגענו ליעד, בשלב הזה אני מממש, ועושה חושבים, לא ממתין שיקחו ממני מה שכבר נתנו,,, והכי חשוב, שהניסיון מלמד לקחת מהלכים, אבל לא להישאר חשופים למקרה של הפתעות, כי כמו שאמרת אין אחד בעולם שבאמת יודע מה יהיה בעוד כמה דקות, אבל הניסיון נותן סיכוי להצליח יותר פעמים מאשר לטעות,,, ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- בהמלצת טלנירי - קבל 300 ש''ח מתנה באופציות דיגיטאליות -ללא הפקדה ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |