| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| הערכתי עוד חודש מדשדש עם נטיה קלה למעלה,, נכון לעכשיו,הכל לפי הספר, שחקו את האופציות, הורידו סטיה, עוד חודש של כתבנים , רק עם הרבה דפיקות לב, שימו לב, העולם אדום ופה ירוק !!! הערכה שלי, מתייחסים למה שקורה בעולם, כמימוש קל של רווחים מהימים האחרונים, ותנועה תגיע ביום ראשון, אם אצטרך לנחש, אז יום א יפתחו ירוק, ואז ימשיכו להמריא למעלה, ואם יפתחו אדום, זה רק להשחיל עוד קצת פוטים ולסגירת קולים לפני המראה, אולי אני טועה, אבל אני לא נותן בד"כ דיעה יומית, אלא חודשית, ונכון לעכשיו הכל כמו בספר, אז כנראה אני עדיין בכיוון הנכון, לקאריה כתבתי לפני למעלה משבוע,,שלדעתי עד אחרי סוכות פוטים 1000 לפח האשפה העירוני, ושילך לישון בשקט, בנתיים ב"ה הכיוון נכון, בהצלחה וחג שמח,, אמן !!! ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- בהמלצת טלנירי - קבל 300 ש''ח מתנה באופציות דיגיטאליות -ללא הפקדה ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |