| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אל תתרגש אם לא תראה פוט פתוח ב 1220, כי אני כתבתי חודש שעבר שאפשר למכור פוטים 1220 נובמבר, אז אני ממשיך באותה הנימה,,, אבל זה הרעיון, וזה הנקודה למעקב, את החודש התחלנו במדד 1080, וזה בסיס החישוב, בפועל אני מוכר פוטים יותר נמוכים כי הם יותר סחירים, אבל שלא יובן לא נכון, ומי ששאל בפרטי קיבל הסברים יותר מפורטים, לדרכי פעולה, כגון קניית מרווחים יורדים במדדים 1000-990 , או במדד 1090 היצעתי למישהו לרכוש מרווחים 1050-1040 ולממן ע"י כתיבת פוט 1 של 1120, אני לעולם לא אומר ליקנות או למכור במדוייק, אלא אם אני יודע מה הפוזיציה שלו, ואז להציע לו איך לדעתי הוא יגדיל סיכוי סיכון,,,,, לכן אני בדרכי שלי, אומר בשפה שלי, שיש מצב שנראה אפילו 1220 עד סוף נובמבר, זה כתבתי במדד 1120, בחודש שעבר, משמע עליה 100 נקודות תוך חודשיים,,, וחזרתי על זה החודש במדד 1080, כי פשוט המשכתי להתבטא בהמשך למה שכבר נכתב,,, אבל אם נגיע רק ל 1150, לא אצטער בכלל,,, ובכלל כל מי שכתב פוטים לא יצטער, אם נעלה רק 50 נקודות ולא 100,, ועדיין אני לא הולך עם הראש בקיר, לוקח אפשרות שאטעה , ואפילו בגלול, ובנובמבר נהיה ב 900, לכן יש מרווחים יורדים רחוקים, בדיוק כדי להתמודד עם טעויות ולמזער נזקים,,, לא מתיימר להרויח כל חודש, אבל רק רוצה בע"ה להיות תמיד במצב שאני משלם מס, ולא להיפך,, ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |