| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| סוף 2007, העולם נפל 10% ופה לא ירדו אפילו 0.5% ואת הפער סגרו בינואר 2008, אז תתפלא, שהמנהלים כן בעלי כוח, 2008, היה קריסה עולמית, כל מהדורת חדשות נפתחה במילים עוד בנקים קרסו, אפילו אמא שלי שתהיה בריאה שלנכדים שלה יש כבר נכדים, שאלה אותי מה זה אומר ואם היא עלולה להיפגע מהעניין,אז אף אחד לא היה צריך לתת הסבר למה תשואה שלילית, וכבר כתבתי יותר מפעם אחת, השוק לא מתנהג כמו מפולת, אז אין לקופות ולקרנות סיבה לתת לשוק ליפול, קצת לרדת, להיפטר מהמוכרים הקטנים, ואז בשני שקל יעלו את השוק , אבל זו רק דעתי, וייתכן ואטעה, אבל אני רק מביע דיעה,, בהצלחה ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |