| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אם איני טועה ניפגשנו במיפגש עם שרון במיסעדה או שזה לא אתה יאיר הזה?? ולעצם העניין,,, את הביטוי אין מצב אתה יכול למחוק מהשפה כאשר מדובר במעוף !!! מדובר ס"ה בפחות מ 10% לחודש ימים, דקס עלה ביומיים 8% איטליה דפקה 8.5% ביום !!! ופה ב 2008 ירדו מ 800 ל 590 בפחות משבוע, שזה יותר מ 20%, והיה איזה סופ"ש שיצאנו ביום חמישי והעולם ירד 16% רק מרגע שנסגר המסחר פה,,, וזה רק דוגמאות קטנות שעולות לי כרגע בזיכרון,,,, אבל עזוב שטויות , איך בכלל הבנת שהחודש נגיע ל 1220 ??? כתבתי למכור אופציות נובמבר,,, אז יש לך חודשיים להגיע לשם !!! ואת זה כתבתי כי הנחתי שעליות יהיו לא כל כך בטוח אם את המכה יתנו באוקטובר או בנובמבר, ואולי בכלל בדצמבר, אבל אני מעריך שזה יקרה עד סוף נובמבר, והכי חשוב, קבל טיפ קטן,,, אם אתה מאמין שנגיע רק עד 1190 עדיין טוב יותר למכור 1220 ולא 1190 כי ככל שהאופציה עמוקה יותר היא מתנהגת כמו חוזה ואין לה כמעט פרמיה בכלל, לדוגמא, אם שבוע לפקיעה נהיה במדד 1180 ולהחליט לסגור הכל ולא לקחת סיכונים, אז על אופציה 1180 יהיה הרבה פרמיה, ואם תסגור תרויח פחות, ואם תצטרך לסגור אופציה 1220 יהיה לך רווח גדול יותר, ועוד משהו חשוב, אם נגיע ל 1210 אז הרווחת את האופציה פחות 1000 ש"ח, אבל אם מכרת 1190 מנעת מעצמך רווח של 2000 ש"ח,,,, לסיכום,,, מקווה שכעת הובנתי טוב יותר, ואתה לפחות מבין כעת למה גם אם אתה חושב שנגיע רק ל 1190, עדיין כדאי למכור את פוט 1220 ??? בהצלחה ושנה טובה, ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |