TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    27/09/11 20:42 יצחקו, אין הצדקה לזילזול, מיותר לגמרי, /ו משה
    גם שאלות הכי מטופשות לא מצדיקות זילזול, רק על זה הגבתי,
    ולגבי שרון, אין צורך לבדוק, שרון בחור חכם ובמקרה גם נותן מעצמו, ומפרגן למשקיעים זמן באתר שלו,
    תאמין לי שגם אלי הוא פנה בפרטי מספר פעמים שאכתוב, כי שרון יודע להעריך כותבים טובים, והוא מעוניין שהם יכתבו באתר שלו, ובצדק !!!
    לפחות הוא יודע לפרגן, מארח בביתו, ולא פעם גם מחוץ לביתו, אני אישית הוזמתי למסעדה יוקרתית על חשבונו,
    זו בעצם הסיבה שאני מעיר לכותבים שפוגעים במישהו ללא סיבה, כי אני חושב שמגיע לשרון שיהיה לו פורם איכותי , בעל רמה מקצועית, אבל גם עם חומר אנושי,ללא פגיעות, באנשים ששואלים שאלות גם תמימות, למה לא?? מה רצית שילכו לאתר אחר לשאול ???  הפורם בהחלט נועד גם לעזור ולא רק להחליף דיעה,

אז זו פעם ראשונה שאני כותב ששרון פנה אלי, גם כאשר פגעו בי מעולם לא כתבתי ששרון פנה אלי, רק הפעם מצאתי לנכון לכתוב, כי אני חושב שלפגוע במישהו לא יתרום לפורם, ולא מוסיף כבוד לאיש , אם נוסיף את העובדה שהוא בכלל לא פנה אליך אישית, אלא פניה כללית בבקשת עזרה , אז הרגשתי ממש צורך לפנות אליך ולהעיר לך איך זה נראה מהצד,

בוא נקווה לשנה חדשה , טובה ופוריה וסולחה פנימית, רק תתרום לפורם,

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ
    ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------

לא לשכוח  לתת מעשרות,   עשר כדי שתתעשר !
    הכל בידי שמיים, חוץ מ,,,
    לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים,

למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!!

בהצלחה לכולם !  אמן !

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il