| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אני מספיק זמן בפורם, ולא זכור לי שכולם פה מחליפים דיעה !!!אתה עצמך מעיר שבעצם יש 400 מחוברים ולא כותבים כלום !!! אתה נותן סקירה ומביע דיעה כל היום, ולא ראיתי הרבה שמחליפים איתך דיעה אלא או אומרים תודה, או שואלים על מהשלא הבינו ממך, היום כתבת למישהו תשאל מה אתה לא מבין ואענה לך, לא לא החלפת דיעה, כל ההודעות בנוסח, קניתי , מכרתי, הרןןחתי, יצאתי, זה לא החלפת דיעה, כל ההודעות בנוסח, כניסה לונג ב1058.73 יציאה 1059.24 זה לא החלפת דיעה, טוב , לא רוצה להשמע כמו מבקר המדינה, רק באמת לא הבנתי למה התגובה שלך הייתה כל כך מזלזלת בבחור שרק שאל שאלת תם, ועד כה התרשמתי שאתה כן שמח לעזור, שנה טובה ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |