TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    27/09/11 10:17 סיכום חודשי, טעיתי, והלואי כל חודש כזו טעות, /ו משה
    קשה לצפות חודש ימים, אבל אם אצטרך לנחש, הפקיעה החודש תהיה מקסימום 20 נקודות מהחודש הקודם

זה נכתב ב 28.8.11, היה צריך הרבה אומץ לנסות להמר על פקיעה  בתקופה כזו עצבנית, ואני נתתי את ההימור שלי 20 נקודות בין הפקיעות ,,,  ושורה סופית הפקיעה ברחה 30 נקודות מהקודמת,,,,,

זה נכתב כשעדיין לא ידעתי את כמות התוקפים, כך שבמהלך כל החודש המשכתי להציע למי ששאל בפרטי, שיקח הגנות למטה למקרה חירום, אבל יבנה את הפקיעה לאיזור ה 1100 ולא ל 1000,

את כל זה אני כותב, כי סטטיסטית היו לי כמה הימורים מוצלחים, וע"פ סטטיסטיקה הגיע הזמן לטעות הגדולה שלי,

אז אמרתי שאם ספטמבר וההכרזה יעברו בשלום אפשר לכתוב קולים 1220 ונובמבר,
    ע"פ סטטיסטיקה כדאי לפעול כעת ההיפך ממני,  למרות הכל אני לא משנה דיעה אם זה מעניין מישהו, ואני הולך כן לסחור על הכיוון הזה, המדד כרגע 1080
    למי שעדיין לא יודע ולא הבין אני אני לא סוחר יומי אלא סוחר שטח על בסיס כיוון חודשי, ומשנה או לוקח הגנות במהלך החודש ע"פ הערכות שלי לימים הקרובים, לכן מבחינתי ההערכה שלי הייתה לי מצויינת, וכבר כתבתי פה שהכל נסגר במדדים 1080-1090 ולא הולך לפקיעה לא רוצה להיות תלוי בחסדי השחקנים הגדולים,

שנה טובה לכולנו בע"ה אמן !!!

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ
    ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------

לא לשכוח  לתת מעשרות,   עשר כדי שתתעשר !
    הכל בידי שמיים, חוץ מ,,,
    לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים,

למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!!

בהצלחה לכולם !  אמן !

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il