לגבי CNOA, בזמנו למיטב זיכרוני ניר לא הוציא באופן מפורש איתות או כתב בפורום שלדעתו כדאי לצאת משם. יכול להיות שלא עקבתי אבל זה לא כל כך עקרוני, כולנו קיווינו שהמצב שם ישתפר ולפחות חלק מההשקעה תחזור, בסופו של דבר המצב בהחלט נראה די אבוד, לפחות כרגע. באיתות המקורי ניר בהחלט ציין להיכנס כטווח ארוך והדגיש בכמות מופחתת (שליש עד כמה שאני זוכר), האיתות הגיע לאחר תקופה טובה מאוד בשירות ואני וכנראה גם אחרים שמנו מעט יותר מזה אבל אני מקווה שכל אחד סיכן בסופו של דבר אך ורק כמה שהיה מוכן להפסיד, זה חלק מהמשחק. בהמשך הדרך ניר כתב כמה פעמים שהמצב גרוע מאוד והוא די סקפטי, אבל שוב למיטב זיכרוני לא היה איתות או הכוונה ספציפית לצאת. בסופו של יום גם כישלונות כאלה צריך לקחת בחשבון ולהשקיע הגיוני מאוד ברמות הסיכון הענקיות האלה, אצלי לפחות לניר המון הצלחות אחרות זקופות מול CNOA, שגם אותה אגב יכולתי בשקט לחתוך בזמן עם מעט משמעת עצמית וסטופ.. מהכל לומדים.. ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ |