| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| בהמשך לכתבה פה http://www.themarker.com/markets/1.1446655 מה קורה במצב שנגיד בין 2006-2011 היו לי הפסדים של 300,000 לצורך הענין ולקחו לי מס בשנת 2011 של 14,000,האם הבנק יחזיר את הכסף ישירות לחשבון עם רידית והצמדה? עד היום הייתי מביא לחבר שיעשה זאת ונתתי לו 12 אחוז מהסכום כשכר על העבודה. מה יהיה הלאה?איך הבנקים ידעו למי להחזיר וממתי להחזיר? החבר טיפל לי עד היום בכל השנים כולל 2010..... האם להגיש לו בשנה הבאה את הדוח של 2011?או שהבנק כבר יחזיר לי? שאלה נוספת הפסדתי 300,000 בבנק הפועלים והרווחתי ב2011 בבנק ירושלים שם לקחו לי 9000 שח מס.... איך בנק ירושלים ידע להחזיר לי את הכסף?הרי הוא לא יודע שהפסדתי בבנק הפועלים ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |