| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| לא זכור לי שאי פעם העברתי עליו ביקורת, ללא קשר למה הוא כתב, הוא נדחף להודעות שלי שוב ושוב, הוציא דברים מהקשרם, וניסה לעוות את העובדות, זה שכל השירשור נמחק זה לא הבעיה, ובכל זאת יוסף חיים העיר לו והראה לו כיצד הוא מסלף עובדות ועדיין היה טוב אם חלק מהשירשור לא היה נמחק, שהחדשים היו קוראים מה חיים יוסף העיר לו כיצד הוא ממציא דברים שמעולם לא נאמרו, אבל בוא נקווה שבאופן אישי הוא הסיק את המסקנות שלו, כל מטרתי הייתה שיימנע מלעשות זאת לאנשים נוספים, ושיפסיק להתחבא מאחרי המילים שמעולם הוא לא נהג כך במישהו אחר, כי זה לא רלוונטי, מעולם לא קיבלתי מענה מה עובר עליו שהוא כך מסלף עובדות ממציא שקרים בונה עליהם מגדלים ומביא את הכל לפורם, , אני מאחל לכולם שבע"ה באמת יקבלו החלטות נכונות, גם בשירשור הזה כל מטרתי הייתה שמקרים כאלה לא יישנו, בהצלחה במיסחר, ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |