TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    02/09/11 17:25 ילדון, מה ששאלתי לא ענית, ,,,,,,,,,,, /ו משה
    שהערכתי שלא נרד ל 1000  ??? ואפילו כתבתי שאם נתקרב לשם אני ארכוש קולים 1060-1070,,,

ראיתה כמה כתבו שהם קנו פוטים אפילו מתחת ל 1000, ההודעה שלי נועדה להגיד להם הסיכוי לרעתכם, אל תפנטזו על רווחים, אלא להערכתי ההשקעה לא כדאית, במקביל מי שמנסה לייצב את התיק שלו דרך כתיבת קולים שיחשוב פעמיים,,,  זה למעשה המשמעות העיקרית של ההודעה שלי,   אתה הצלחת להוציא מזה דברים אחרים,,,

אבל אתה לא פעם ראשונה מתעלם מהשאלות וחחפש משהו להיתפס עליו, וכך גם הפעם, מה קשור צבע ???  ציינתי בפירוש את הצבע בגלל שהמנהלים שמו צבע למרות הסיגנון שלי, או בגלל הסיגנון שלי, וזה כתבתי כבר בהודעה הקודמת גדי שלא תיתן פירושים אחרים,
    למרות הכל החלטת לתת פירושים משלך,,,
    אני יכול כבר להניח שאם תגיב לזה בכלל זה שוב יהיה, צבע, סגנון, או כל דבר אחר, אבל לעצם השאלה מה היו פסול בהודעה שלי שנכתבה אחרי כשנתיים, לזה משום מה אני לא מקבל תשובה עניינית,

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ
    ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------

לא לשכוח  לתת מעשרות,   עשר כדי שתתעשר !
    הכל בידי שמיים, חוץ מ,,,
    לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים,

למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!!

בהצלחה לכולם !  אמן !

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il