| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| שהערכתי שלא נרד ל 1000 ??? ואפילו כתבתי שאם נתקרב לשם אני ארכוש קולים 1060-1070,,, ראיתה כמה כתבו שהם קנו פוטים אפילו מתחת ל 1000, ההודעה שלי נועדה להגיד להם הסיכוי לרעתכם, אל תפנטזו על רווחים, אלא להערכתי ההשקעה לא כדאית, במקביל מי שמנסה לייצב את התיק שלו דרך כתיבת קולים שיחשוב פעמיים,,, זה למעשה המשמעות העיקרית של ההודעה שלי, אתה הצלחת להוציא מזה דברים אחרים,,, העובדה שאתה מנהל את פורם שוק ההון אינה קשורה לכאן בכלל, כי זו צורת מסחר שונה לחלוטין,, ובלי קשר אפשר אפילו להוסיף שלא תפקידך בכלל לנהל את פורם המעוף, ורק להשכלה כללית שלך, לי שמו צבע כחול, ובאותו הרגע ביקשתי שיבטלו, ואיימתי להפסיק לכתוב, כי זו סוג של אחריות, פנו אלי שני מנהלים באופן אישי , שאשאר עם זה כמה ימים, ואראה תגובות של אנשים, בעיקר חששתי מהצפה בפרטי, שגם ככה היה מוצף, אז המנהלים פה קראו את ההודעות שלי, ואת סיגנון הכתיבה שלי, והחליטו לתת לי צבע, אז ייתכן ואתה לא הייתה נותן לי צבע, בוא נניח שכבר בעבר הצעתי שיחו אותו, ובכל זאת המנהלים משאירים, אז מי מינה אותך בכל זאת לפסול את סיגנון הכתיבה שלי ??? הייתי בין הראשונים שקיבלו צבע, עוד הרבה לפני שהמציאו את הצבע שלך,,, בהתחלה לא היו סוגים של צבעים, אם באמת המטרה שלך זה לתרום, חפש את החיובי, וכל עוד לא פגעתי באיש אין לך מה להעיר, כבר אמרתי לך, אילו חשבתי ששרון היה מעדיף שלא אכתוב, לא הייתה רואה מילה אחת ממני, מובטח לך, אני די יודע מה שרון חושב עלי, היו לי מספיק שיחות איתו, ואפילו קצת ארוכות,,, ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |