| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י משה בתאריך 2/9/2011 12:46 ההודעה נערכה כדי להבליט מה שרציתי, ולתקן שגיאת כתיב,,,,,תגובתך די צפויה, כבר כתבתי אני גרוע בהרבה מאוד דברים, ולמזלי לפחות המחשב כיום מתקן שגיאות כתיב, אז אני מרשה לעצמי לכתוב, יש מי שמתקן אותי, אבל אני טוב בלהבין התנהגות של אנשים, כבר הגבתי לך בעבר שכל אחד מוצא מה שהוא רוצה, בדבר אחד השתכנעתי, ,,,,,,,,כאשר אתה לא מוצא, אתה ממציא,,,, מעולם לא כתבתי סגירה בסוף השבוע 1120, אלא שנהיה בסוף השבוע באיזור 1120, ו יום חמישי היינו ב 1121, הנה הציטוט שלי במלואו,,, אמרנו קצת יעלו קצת ירדו, בסוף השבוע נהיה באיזור ה 1120, אבל היה לי חשוב להגיד דבר נוסף, לא במקרה אתמול ושלשום לא כתבתי על זה כלום, ברגע שטסו 2.5% ביום לי כבר היה ברור שיעקפו את ה1130, אבל בחרתי לא לכתוב, כדי לא לקבל הערות בנוסח טעית, מה גם האמנתי שהיום נרד, והאיזור 1120, נשאר יעד שבועי, אז אתמול כן ציינתי שאני היום רואה אדום, וזה היה מספיק ברור ומובן, וגם נימקתי כרגיל, למה אני רואה היום אדום, מה שבאמת היה לי חשוב להגיד, איך פועלים למי שחושב שאצדק? במקרה שלנו, שהערכתי שלא יורדים,, הערכתי שיגיעו ל 1120, והערכתי שיורידו סטיה, נתתי לזה יעד שבועי !!! מאוד תלוי באופי המשקיע, לדוגמא, מי שאוהב כמוני לכתוב שני כיוונים, יכתוב אותם על מדד 1120, למרות שבאותו הרגע המדד היה באיזור 1100, מי שכותב עם הגנות יכל לכתוב פוטים 1120 עם הגנות, מי שקונה זה הכי בעייתי, כי ציינתי גם הורדת סטיה ואז יותר קשה להרויח, ועדיין לי שקנה קולים 1150-1160, הרויח משהו, אבל וזה האבל החשוב, גם אם לא עבר שבוע והיעד הגיד, ניתן לממש את כל הרווח ולהחליט שוב מה לעשות, או לפחות לצמצם את הפוזיציה בחצי !!! בד"כ יעד שמגיע מהר מידיי יעקפו אותו לאותו הכיוון, במקרה הזה למעלה,,, אתה שלפת קטע מהדברים, אז העתקתי לך את הכל כדי שהקוראים יראו מה באמת כתבתי שם, ויבינו מה באמת המטרה שלך !!! הנה עוד ציטוט מדברי,,,, הערכה שלי לשבוע הקרוב, לא כולם חייבים לקרוא ,,,לא רוצה הערות לא שליליות ולא חיוביות, אני לא כותב כדי לקבל ציונים רק מנסה קצת לעזור מעניין למה לא כיבדת את הבקשה הראשונה וגם את השניה,,, והנה עוד ציטוט,,,,,, הערכה שלי השבוע ייגמר באיזור 1120, קצת יעלי קצת ירדו, אבל בעיקר ישווקו אופציות למרבה במחיר, איך מזה הגעת למסקנה שסגירה ביום חמישי תהיה 1120 ??? סוחר באפציות,,שהיה משתמש מילה במילה במה שכתבתי, היה אמור לכתוב גם פוטים וגם קולים על מדד 1120, וזה בהנחה שהוא בטוח שאני מלאך, הוא גם קיבל ירידת סטיה מ 28 ל 21, גם קיבל תטא, וגם קיבל ביום חמישי בצהרים מדד 1121, למה הוא עוד היה צריך להמתין? רק כדי ליראות שבסוף היום הקפיצו את השוק למדד 1132??? ילדון, אני יכול להמשיך להראות לך עד כמה אתה מסלף, עד כמה אתה מנסה לחפש טעויות, ולצערך ולשימחתי זה לא קרה השבוע,,,לא יכולת להתאפק עד שאטעה, ובטוח שזה יקרה, אבל בער לך להגיב,,,,,,, והחלטת להתנהג כמו ,,,, ולהמציא את הטעויות,,,,, אבל כבר כתבתי באחת מההודעות הראשונות שלי, לא באתי לקבל ציונים אלא לנסות לעזור,,, ופה השאלה הגדולה, האם ההערות שלך באמת עוזרות לקוראים ??? האם באמת מי שיחשוב כמוך, במקום לקרוא את ההסברים כיצד פועלים בהתאם להערכות,, ולא כיצד מנסים למצוא מה הטעות בהערכות,, האם זה מה שתורם לקוראים???? מטרת הפורם היא לעזור,, והשאלה הכי גדולה, שאני שואל את עצמי, אם הייתי מחליט ברגע זה בגללך, להפסיק לכתוב הערכות, האם זה טוב יותר לפורם או לא טוב,,, אפילו את הדוגמאות שהבאתי, ואפילו נתתי הסברים למה הבאתי את הדוגמאות, אתה מזה לקחת את ההתפארות שלי, ותמיד תמיד דילגת על המילים שהוספתי, כגון, ייתכן ואטעה, ולכן איך להימנע מהפסד גדול במידה ואטעה,,, אני חושב שאם כל מה שכתבתי עד עכשיו, לא הספיק, כבר כלום לא יספיק, ואחת הסיבות שהגבתי באריכות, כי לפחות אחד הצלחת להפיל בפח, לפחות לפי התגובה שלו,,,,, תכתוב מה דעתך, זה לא נהוג ללעוג לחבר שטעה ב - 15 נקודות מעוף... האם יש מישהו בעולם הזה שיכול לחזות בדיוק על הנקודה לאן המדד יגיע בסוף השבוע?,,,, מצחיק שהמדד סגר 1132, אתה כתבת 1135, ואפילו את זה הוא העתיק ממך, ואפילו 12 נקודות במקרה הזה , לא נורא כל שכן שבאנו מלמטה,,,,, ועקפנו את היעד,,,הבחור רוצה שאכתוב, אבל מבין שטעיתי, ואני גם בטוח שהוא קרא את כל מה שכתבתי, אז למה הוא בסיכום סופי מבין שטעיתי בהערכה, רק בגלל ההערות שלך,,,, אבל מי שקרא את כל רצף הדברים, יכל דווקא במקרה הזה לקחת כסף השבוע,,, כי אולי בשבוע הבא אטעה, אבל לפחות השבוע הזה ב"ה עבר בשלום,,,ואת הציון כבר קיבלתי בחשבון הבנק, ולא הייתי חייב להמתין לציון מילדון,,, ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |