| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אתה אולי לא קורא כ ל מה שכתבתי, ואולי כן וממש מתאמץ איך לפסול, השוק היום ראה 1121 יותר מדוייק מזה אי אפשר, גם לא השחקנים שבעצמם עושים את השוק,שאמרתי בסוף השבוע אנחנו ב 1120, זה לא חייב להיות ביום חמישי בסגירה, כי מי שבנה פוזציה על 1120, היה חייב לסגור אותה כבר במדדים 1124-1125, כי זה נחשב הערכה מצויינת, גם ציינתי שאם מגיעים ליעד לפני הזמן, אפילו שזה יום שלישי או רביעי או חמישי בצהריים, כדאי לסגור את הרווח ולעשות הערכה מחודשת על ההמשך, ציינתי גם שאם היינו ב 1095-1100 והערכתי עליה של כ 25 נקודות וזה כשהיו הרבה פסימיים, אז עליה נוספת רק תיטיב איתם,, אים לא היה לך צבע כתום הייתי אומר הבחור מסכן , לא מבין כלום מה זה מעוף ואיך פועלים ע"פ הערכה, כזו או אחרת,דווקא הצבע שלך מכריח אותי להגיב לך, ולהגיד בפשטות, משהו בכתיבה שלי מפריע לך, ולכן אתה מחפש איך להעיר, אילו הייתה בעלים של האתר, ואפילו רק מנהל, הייתי שוקל לא לכתוב יותר מילה נוספת, אבל אתה לא!!! ולכן אני מגיב בהתאם להערות שלך, אני מאחל לעצמי שכל ההערכות שלי יצאו כמו ההערכות האחרונות שלי, את הביקורת על ההערכה אקבל בחשבון הבנק !!! להזכירך, אין לי מושג איך נראה גרף, אני טועה לפעמים בלחבר 2 מספרים פשוטים, לא מבין כלום בקריאת דוחות חברה, לצערי לא סיימתי לימודים,אני מודע לזה שיש לי אפילו שגיאות כתיב,בקיצור השכלה לא משהו,, אבל דבר אחד אני טוב בו, פסיכולוגיה של התנהגות אנשים, זה החיים לימדו אותי עם השנים, ועם כמות האנשים שעבדתי מולם, עם 30 שנה מעקב שוק, 15 שנה מנהל מכירות,הייתי אמור להתמודד עם כל הקניינים הגדולים ברשתות השיווק, וכו' תמיד אמרתי לבוס שלי, שנראה לי שהקניין של הום סנטר מקבל שוחד מהחברה המתחרה, והוא פסל את זה על הסף, אני התעקשתי שהוא לא נוהג בי בהגינות ואין לו סיבה לכך,, עד שיום בהיר, התפרסם שהוא פוטר עקב קבלת שוחד !!! אז אני מנתח לא רע בכלל, איך אנשים יגיבו לתנועות השוק, ובאותה מידה אני מנתח למה כותב כזה או אחר מחפש למצוא היכן טעיתי, וזה דווקא כאשר לא טעיתי, אני יכול לנחש מה יקרה כאשר באמת אטעה,, 3 פעמים בלבד נתתי הערכות במהלך כל החודש וכולן היו מצויינות, למי שיודע איך לתרגם אותם לפעולה במעוף, ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ לא לשכוח לתת מעשרות, עשר כדי שתתעשר ! הכל בידי שמיים, חוץ מ,,, לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים, למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!! בהצלחה לכולם ! אמן ! |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |