TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    01/09/11 21:04 yosich בגלל שאין אמצעי תשלום, אז כל חודש /ו משה
    החיוב גדל בעוד 62 ש"ח, והנציגה אמרה שזה עובר למחלקת הגביה, ובסוף אאלץ לשלם הכל,,,  ככה מתנהג מונופול, אבל אני בעקשנותי לא וויתרתי,

אגב יש לי ניסיון בתביעות קטנות, מעבר לזמן שזה מבזבז, השופטים לא אוהבים לפסוק, הם מחפשים פשרה, במקרה שלי הם היו מוחקים לי את החוב בוודאות, אבל מי יחזיר לי את הזמן שביזבזתי? את הדלק והחניה לפחות פעמיים,,, פעם להגיש תביעה ופעם בדיון, בקיצור מקרה כזה רק לפנות למונופול אחר שיעזור לך, או לשלם ולשתוק,

אגב לפני שבוע שילמתי דו"ח של 100 ש"ח על חניה, בזמן שהרכב היה בחזקת גנוב, בעריה אמרו תביא אישור  משטרה , תבוא לפה תגיש בקשה, וכו', הבנתי שהטיפול בנושא יעלה לי הרבה מאה שקל, והעדפתי לשלם,,,

בס"ד

לכ' דני שדה                                                       16.8.11

אומנם מדובר בסכום פעוט של 62 ₪ אך אשמח אם תעזור לי בנושא, בגלל העיקרון,
    הייתי לקוח של סלקום , אך בשנת 2003 למיטב זכרוני, עברתי לחברת פלאפון, היות והיה לי קו ללא דמי מנוי  לא טרחתי לנתק אותו והיה מכשיר מונח אצלי בבית, עם הקו פתוח,
    במשך שנים לא נגעתי במכשיר ,
    בחודש מרץ האחרון קיבלתי חשבון הביתה ע"ס 49 ₪ לא התעלמתי, התקשרתי לסלקום והם אמרו שבחורש פברואר יצאו שיחות מהמכשיר, בגלל שהסכום לא היה גבוהה העדפתי לשלם ולסגור את הנושא, כי אולי מישהו בטעות או שלא בטעות הוציא שיחות מהמכשיר ללא ידיעתי,
    מעיון בכרטיס האשראי ראיתי חיוב של 49 ובנוסף עוד 62 ₪  הודעתי לחברת האשראי שלא אישרתי לגבות את סכום 62 השקלים אלא רק את ה 49, במקביל התקשרתי לסלקום לברר על מה 62 ₪ והם ענו לי זה כי איחרת בתשלום 3 ימים, אמרתי להם שברגע שקיבלתי את החשבון התקשרתי, ושילמתי מיידית ושוב זה למרות שנראה לי מוזר החיוב לאחר כ 8 שנים שלא נגעתי במכשיר, אז אם המכתב הגיע אלי באיחור אני לא אמור להיות אשם,
    הנציגה אמרה שתבדוק את הנושא, ולאחר כמה ימים הודיעה לי שהחיוב בוטל !!!

מרגע זה ראיתי את הנושא כסגור, הפרדתי את ה sim  מהמכשיר וראיתי את הנושא כסגור .

לפני כחודש ראיתי שוב חיוב בויזה ע"ס 62 ₪, התקשרתי לסלקום ושאלתי מה קרה הרי ביטלתם את החיוב, ונציג בשם אדם הסביר לי שאומנם החיוב בוטל אבל יש 19 אגורות ריבית וזה לא בוטל, והיות ולא שילמתי, יש 62 ₪ עמלת גביה,  שאלתי שוב אני שומע נכון? 19 אג' והוא עונה לי דין פרוטה כדין מאה, שאלתי אותו, אבל אם זיכיתם משמע הבנתם שאני לא יכולתי לשלם בזמן, כי שילמתי ברגע שהגיע אלי החיוב, והוא עונה לי שוב, החיוב בוטל אבל הריבית לא בוטלה ועל זה יש להוסיף עמלת גביה ,
    ביקשתי לדבר עם נציג בכיר, אמרו שיחזרו אלי, ולא חזרו, התקשרתי לאחר יומיים שוב ובחורה שענתה לי גם לה הסברתי את הנקודה אך היא ענתה בדיוק כמו אדם, רק שאמרה לי שהיא מוכנה לבטל את 19 האגורות אך לא את עמלת הגביה , גם ממנה ביקשתי שנציב בכיר יחזור אלי, ואכן לאחר יומיים התקשרה אלי בחורה בשם קרן, והציגה את עצמה כבכירה, למעשה היא לא הייתה שונה בהרבה מהנציגים לפניה, אך היא אמרה שיצאו שיחות בחודש מרץ ב 5 שקלים, אמרתי לה שהיא הראשונה שאומרת את זה, כי לפניה אמרו שהחוב זה 19 אגורות, אז היא התנצלה אך אמרה שאם הטעו אותי היא מתנצלת, אבל עלי לשלם דמי גביה, ובזה היא מסכמת את השיחה, ניסיתי להגיד לה, שמעולם לא עידכנו אותי על החוב הזה, והיא אמרה שעלי היה לסדר אמצעי תשלום קבוע, וכי היה עלי לברר אם אין לי חוב לסלקום זה ע"פ החוזה בינינו, והיא הוסיפה שהכל בגלל שעצרתי את החיוב של 62 השקלים,
    שאלתי אותה אבל למה שאשלם אם לא פיגרתי בתשלום באשמתי,? והיא ענתה שהייתי צריך לשלם ואז לבקש זיכוי,
    ואני שואל,  
    א, אם לא היה להם אמצעי תשלום כבר כמה שנים, למה לא ניתקו את הקו ?
    ב, באיזה זכות הם הגישו חיוב לכרטיס האשראי שלי ללא רשותי, בלי ליידע אותי ?
    ג, האם זה מדינת משטרה? האם פשעתי? למה עלי לשלם ואח"כ לבקש את הזיכוי ?
    ד, אם מעולם לא נשלח אלי חשבון ע"ס 5 שקלים, למה אני אמור לשלם עמלת גביה?
    קרן אומרת שההסכם מחייב אותי שיהיה אמצעי תשלום, אם כך למה במשך שנים לא ניתקו לי את הקו, ואני שואל, הייתכן שכל חודש אני אמור לברר אם נולד חיוב חדש ???
    לסיכום לא ברור לי איך 19 אגורות נהיו פתאום 5 שקלים, וגם את זה הסכמתי לשלם למרות שלא ברור לי איך יצאו שיחות מכרטיס שזרוק במגירה כבר שנים, שאלתי אותה ואולי גנבו ממני שיחות, אז התשובה שקיבלתי שגם אם זה נכון זה בעיה שלי,

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    מסחר בארה'ב דרך ברוקר אמריקאי בעמלות הזולות בארץ
    ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------

לא לשכוח  לתת מעשרות,   עשר כדי שתתעשר !
    הכל בידי שמיים, חוץ מ,,,
    לכן אני עושה השתדלות ומכוון שה' יוביל אותי למחשבות הגדולים,

למרות שזה הכי מיותר בעולם בעניי, כל משקיע יחשוב פעמיים כי לעיתים קרובות אני טועה בגדול !!!

בהצלחה לכולם !  אמן !

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il