TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    30/06/10 15:36 קינן, מאחר ותפיסתך הכלכלית פיננסית היא אנליטית מהסוג המשובח /ו guy-ta25
    אני מוצא כי אני חייב להגיב ולחדד מס' נק'.

ראשית אתחיל בזה שאמשול את השווקים הפיננסים לשאלה ששאל דוד המלך את בורא עולם מתי תאריך מיתתו , ואז השיב הבורא כי התאריך המדוייק של יום מיתתו של האדם הוא תמיד יהיה נסתר מן האדם, ואז ביקש דוד המלך לדעת באיזו שנה הוא ימות, וושוב ה' השיב לו בשלילה, לאחר התדיינות של דוד עם ה' לגבי החודש, השבוע בשנה, הצליח לחלץ דוד מהבורא באיזה יום מימות השבוע הוא יפטר מן העולם, וה' גילה לו שזה יהיה ביום שבת.
    דוד שידע כי אם הוא יישב בבית המדרש וילמד תורה כל השבת הרי שמלאך המוות לא יוכל להתקרב איליו בעת לימוד תורה, ומשכך הקפיד דוד המלך לא לצאת מבית המדרש כל השבת והיה עסוק בלימוד תורה.
    וכשהגיע זמנו של דוד המלך להיפטר מן העולם הגיע מלאך המוות ליטול את נשמתו של דוד המלך וראה כי הנ"ל עסוק בלימוד תורה ואין הוא יכול להגיע איליו בזמן הלימוד ואין הוא יכול להיכנס לבית המדרש, לכן עלה מלאך המוות על העצים מחוץ לבית המדרש והחל לשבור ענפים, דוד המלך ששהה בבית המדרש שמע כי "מישהו" שובר עצים ביום שבת קודש והחליט כי הוא חייב למחות ולראות מי מעז לחלל שבת קודש, יצא דוד המלך לראות את הנעשה בחוץ ואז דוד מצא את מותו מחוץ לבית המדרש.

קינן אני מקווה שהמשל הובן,
    הסר דאגה מליבך, הפור נפל, לא יעזור שום או-במבה, גייטנר, ועדר השוטים שמנהלים את כלכלות העולם, שכן כולםםםםם פועלים מתוך מקומות אפלים כגון תאבת בצע, כוחי ועוצם ידי, שמור לי ואשמור לך, אני כוחי ואפסי .., שחיתות ציבורית, ושחיתות מוסרית,
    כולםםםםםם מנסים לתחזק מציאות כלכלית הזויה תוך רמיסת כבוד האדם ברגל גסה,
    כולםםםם ואני מתכוון לכל ראשי הכלכלות, טייקונים, שרי אוצר, שדדו את הפרה החולבת (הציבור על פני הגלובס) במשך חצי יובל בכל מיני שיטות, הן באמצעות מיסים, הגדלת גירעון, שוק המניות, שוק העבודה, בקיצור בכל דרך .
    בקיצקץ 2008 היא מבחינתי הפרומו למשבר הבא, ואת זה יודעים כולםםםםםםם.
    עכשיו נותר להם לנסות לדחות את הקץ בכל מיני שיטות שונות ומשונות, אבל הפור נפל, לא יעזור אם גייטנר או אובמבה או עדר השוטים הכלכלנים ישבו מבוקר עד לילה "בבית המדרש"  כשתגיע השעה "מלאך המוות" ימצא את דרכו .

אני כלל לא מוציא מכלל אפשרות שהגרף של רוקר ברוקר יפגע דאבל בול, כי כולם מצפים שהדברים יתנהלו אחרת, כי לכאורה זה יותר מידי "צפוי" , וצריך "הפתעה" , אולם יש יותר מסבירות גבוהה שנתמכת על המציאות הכלכלית שזה יותר מקרוב.
    ויש מצבים שכבר כל מיני להטוטים פיננסים לא יועילו, ולעניות דעתי אנו מצויים במצב זה.

----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
    בא והתנסה במסחר באופציות דיגיטאליות ותרוויח עד 85% בכל עסקה
    ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------

אין בדבריי המלצה לביצוע פעולה בשוק ,אלא הבעת דיעה ,ושיתוף , כל העושה שימוש במידע שנכתב לעיל נוטל על עצמו את מלוא האחריות ,

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il