| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| לאחר הירידות הגדולות של התקופה האחרונה, לפנינו סוג של התייצבות. חמשת הגלים מצביעים על אפשרות של תיקון עולה לכיוון השליש – שני שליש מכל המהלך היורד וזה אומר לכיוון אזור ה-1120 עד 1160. גם אם התיקון הוא רק של המהלך היורד האחרון (מתחילת מאי) גם אז לפנינו תיקון די גדול בנקודות. מה שתיארתי שבוע שעבר במתנדים (היפוך ממצב של מכירות יתר במתנדי המומנטום עם רקע של הגעה והיפוך בתאוצת התנועה) מחזקים מאוד את דעתי לגבי התסריט הראשון. בכל אופן, יש לשים לב למהלך, ותמיד לראות זאת בהקשר של תיקון טכני ולא של מגמה חדשה עולה. ביטול ההנחה שלפנינו תחילת שלב C במשבר יהיה רק, ובמידה והמדד יצליח לעלות מעל השיא של אפריל. זה נראה די לא סביר בנקודה זו, אבל אני מזכיר אפשרות זו כי היא תהיה עוד קיימת לזמן מה, עד שנראה התפתחות גלים עתידית מספיק רחבה כדי לבטל אותה לגמרי. בימים אלו חשוב מאוד להבין שבימים אלו, הן המהלכים המגמתיים (למטה) והאנטי- גמתיים (למעלה), יהיו אלימים במיוחד, ומי שפועל חייב לקחת זאת בחשבון. גרף מדד ה-S&P500 מתאריך 30/5/2010 שבוע מסחר מוצלח לכולם! ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- בא והתנסה במסחר באופציות דיגיטאליות ותרוויח עד 85% בכל עסקה ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ ניתוח טכני לסוחרי מגמה www.grafim-online.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |