| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| מצב טכני כללי: עוד שבוע דרמטי עבר על השווקים הפיננסיים, ולמעשה השבוע קיבלנו אישור לתחילת השלב הבא במשבר. מהלך הירידות האחרון איננו מאפשר לראותו כתיקון פנימי של גל Z , אלא כתחילת מהלך הירידות הגדול. תמיד היה קושי לספור ספרורים פנימיים של הזיגזגים במהלך שלב B, אבל Z היה הקשה מכולם. אני חושב שהספרור שאני מציג כאן, ואשר הובא לידיעתי על ידי מכותב מאוד מנוסה, נראה לי כסביר ביותר כרגע. בגרף השבועי אנחנו מקבלים אישורים למכביר לתחילת שלב C: * מתנדים שבועיים יורדים בחוזקה ממצב הקניות היתר שהם היו בהם. * חצייה בוטה, בדיקה, ושוב ירידה חזקה מתחת לקו התמיכה אשר שימש כתחתית של כל המהלך מאז מרץ 2009. * עלייה דרמטית של המחזורים (וברוחב השוק – Market Breadth) בזמן הירידות האחרונות בניגוד למה שקרה בגלי ה-X הקודמים. בגרף היומי ניתן לאמוד שלפנינו סיום הגל היורד הראשון של כל מהלך C: * מתנדים במצב של מכירות יתר. יש לזכור שאלמנט זה כשלעצמו איננו מהווה סיבה למסחר. * ספרור מאוד מעניין אבל מתאים לכללים של חמישה גלים יורדים. * הגעה לאזור תמיכה די חשוב (1050) אשר היווה תמיכה בתחתית של פברואר. * קיצוניות בתאוצת התנועה מטה (ADX). כל אלו נותנים לחשוב שלפנינו תיקון טכני עולה, אשר בעיקרון יכול להיות בין שליש עד שני שליש מהירידה כולה, ולהיעצר באזור קרוב לשיא תת-גל 4 דהיינו 1150-70. במידה והמדד ירד מתחת ל-1050 בצורה מוכחת, ספרור איננו נכון, ויש לנקוט מייד בשינוי תפיסה של הטווח הקרוב. בימים אלו חשוב מאוד להבין שבימים אלו, הן המהלכים המגמתיים (למטה) והאנטי- מגמתיים (למעלה), יהיו אלימים במיוחד, ומי שפועל חייב לקחת זאת בחשבון. גרף מדד ה-S&P500 מתאריך 23/5/10 שבוע מסחר מוצלח לכולם! ----------------------------------------------פרסומת------------------------------------------------------------------- מסחר באופציות דיגיטאליות -הפקד כסף לחשבונך וקבל בונוס 25% ----------------------------------------------חתימה אישית------------------------------------------------------------ ניתוח טכני לסוחרי מגמה www.grafim-online.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |