| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| ראשית כל עובדתית מרמת 1151 לא קיבלנו גל יורד אלא פריצה כלפי מעלה וזה אומר שהתחזית של משה לא התממשה. כאן הטכני טעה. ממשיכים למעלה... שנית אני עדיין חושב שכל ההתאוששות הזו היא אחיזת עיניים של פעם ב-100 שנה ושהממשל האמריקאי מווסת את השווקים כרצונו. ניתן לראות גם שככל שהזמן עובר מחזורי המסחר קטנים וזה אומר שהרבה משקיעים לא בפנים וקל יותר לממשל לתמרן את המדדים כפי ראות עיניו (הוויסות דרך אגב מתנהל באמצעות רכישת חוזים על מדד ה-S&P500 ולא רכישה בפועל של מניות...). ראה מה קורה באירופה - יוון, אירלנד, ספרד - קטסטרופה. דבר אחרון - למרות הכל ולמרות שאני כן חושב שהמדדים ישובו להתרסק אני עושה רק דבר אחד - זורם עם המגמה. מה שחשוב לי הוא שבוע המסחר הקרוב ולא יותר מזה כי פשוט בלתי אפשרי לצפות מעבר לכך. מתי תתחיל ההתרסקות? אין לי מושג. אולי לא תתחיל בכלל, אולי הממשל האמריקאי לא יוותר לעולם ונחיה במן עולם מלאכותי שכזה עד הסוף המר. שורה תחתונה - אני ממשיך בלונג עד להודעה חדשה. יבוא השורט - נבחן אותו. כפי שהדברים נראים כעת זה ייקח עוד זמן... ניתוח טכני לסוחרי מגמה www.grafim-online.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |