TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    29/01/10 15:18 למשה /ו גוגל11
    כשכתבת לפני כמה ימים שאתה רודף אחרי השוק התאפקתי לא להעיר או לשאול למה אתה מתכוון.ברור לי שצריך לנהל פוזיציה ולהתאים אותה מידי פעם לשינויים.אבל המרדף אחרי השוק כמו שאתה מנסח את זה וכפי שאני מבין אותך אתה רואה כיוון ומיד משנה עמדות ,נראה שזאת אסטרטגיה מפסידה.בעצם המירדף אתה מפסיד על כל  שעל ושעל.כי אתה לא מתאים לשוק כל התאמה עולה לך כסף.ואחרי שתיקנת ואתה עם השוק הוא עןשה פרסה ואתה שוב מפסיד.אצלנו הירושלמים שהיו מתאספים להתעסק במעוף לפני השכלולים שיש היום תמיד היו אומרים אל תרדוף אחרי השוק.אז נכון שזה ניסוח פשטני ולא מתוחכם אבל יש מאחוריו הרבה נסיון.אני יודע שיש לך ראיית שוק ונסיון רב,ואני אומר לך אל תרדוף אחרי השוק.תן לו להתרוצץ ולהתעייף תחכה לו בפינות,רק אל תרדוף אחריו בטח ובטח לא יום לפני הפקיעה.

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il