TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    22/01/10 18:00 רק תזכור מה רשמת בתחילת 11/09: /ו tasat
    ערב טוב ועכשיו אתן סקירה כללית כיצד אני רואה ‬ - וbenben111ו   (אופציות מעו"ף)
    • ‫ערב טוב ועכשיו אתן סקירה כללית כיצד אני רואה ‬  
    את המצב בחודשים הקרובים
    1 לפני כמה ימים אמרתי כשהשוק היה בסביבות 1000 וכולם צעקו שורט אמרתי לונג וכן ציינתי כי אנו בדרכנו למעלה לכיוון 1100 אבל לפחות נראה 1050 אז לדעתי לתקופה הקרובה 1050 ראינו היום ואתמול ופחות או יותר אנו ממוצים בעליות אולי פוטנציאל לעווד עליה קטנה לכיוון 1100 אבל לדעתי זה בסבירות קטנה ואם יקרה אז רק לאחר מימוש
    2  ולעניין השורט ובכן פה אני והמודל שלי רואים בור ומשמעותו בורררררררר של 150 נק נשמע לא הגיוני לא סביר אבל כך מראה לי המודל והוא נבדק בחודשים האחרונים טוב טוב אז שימו לב הוזהרתם ואתם יודעים מה קרה בפעם האחרונה כשדיברתי על הבור של בןבן אז מאחר ופוטנציאל העליות מוגבל לדעתי והבור נראה גדול עמוק וקרוב עברתי לשורט שיחוזק בהתאם
    3 כמובן שכל הנאמר פה מבטא את מחשבתי אבל איני מקובע ודברים יכולים להשתנות במשואה
    4 יחד עם זאת מילות המפתח במעוף הן ידע ניסיון סבלנות ועיתוי וכיס עמוק ורצוי שכל אחד ישאל את עצמו על כמה קרטריונים מאלו שמניתי פה הוא עונה כמובן שעמידה במירב מבטיחה את מירב הסיכוי
    5 בהצלחה לכולם  

אין המלצה ואין יעוץ בניכתב
    אני עובד בשיטת המיצוע
    אני עובד לפעמים נגד המגמה
    צורת העבודה שלי לא מתאימה לחדשים  

1 . אני לא בנוי למשפטים של מליון דולר . רק למזומנים .
    2 . אני לא  יועץ או מייעץ לאף אחד , כל אחד אחראי  למעשיו .
    3 . חלק מהעצות שלי מיועדות לטווח הקצר עם STOP .
    4. לי יש דעה , ולפעמיים יש לשוק דעה מנוגדת משלו , ולצערי הוא חזק יותר ממני .

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il