| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| ראשית אני מקווה מאוד שאין בלשונך שמחה לאיד. לעיניינו של דבר - אין אף שיטת מסחר שמבטיחה 100% הצלחה - אין. ואם שיטה מסוימת נכשלת בטרייד או שתיים או עשר - היא לא בהכרח שיטה כושלת. הבחינה נעשה לפי אחוזי הצלחה ולפי תוחלת רווח לאורך זמן. אתה בוחן אותי ביום של ירידות אז בוא נשים את כל העובדות על השולחן: 1) דלק קבוצה אתמול עלתה 4.5% היום ירדה 4% - אחת המניות הבודדות במעוף שבסיכום דו יומי התשואה שלהן חיובית. 2) בתיק יש גם שורט יתר 50 - המדד שיורד 11 מ 12 ימי מסחר אחרונה. 3) בתיק יש גם שורט נדלן - המדד שיורד 4 ימים רצוף בלי הפסקה. 4) היום נכנסה לתיק אלרון - המניה עולה כרגע בנסדק 4% למרות שהמדד מתפרק. אתה נשמע כמו אוהד כדורגל שהקבוצה שלו רצה לאליפות ומפסידה באחד המשחקים וישר קורא לפיטורי המאמן - הפסדים תמיד יש בדרך להגיד שהמאמן כושל או שהשיטה שלו לא עובדת על סמך הפסד בודד זה לא רציני. במקרה שלנו - להגיד שהשיטה הטכנית לא עובדת זה לחלוטין לא רציני, אני עובד בשיטה זו כבר 5 שנים ואין שנה אחת שלא השגתי תשואה עודפת על המדדים - זה המבחן האמיתי לדעתי. מאחל לך הצלחה בכל שיטת מסחר שתבחר להצטרפות לשירות האיתותים: http://www.talniri.co.il/itutim/itutimta.asp |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |