| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| השוער האגדי יעקב חודרוב סיפר בראיון לפני עשרות שנים כיצד הוא עוצר פנדלים יותר מכל שוער אחר בארץ וגם בעולם הוזכר בין הגדולים והידועים. לדבריו, הוא בחר פינה אחת משתיים (ימין או שמאל) מראש וקפץ אליה עם הבעיטה. "קצת" מזל ו"קצת" כשרון / ניסיון הניבו סטטיסטיקה חיובית ואם הכדור נבעט לצד המנוגד הרי שאמרו הבועט הטעה את השוער ולא התייחסו לכישוריו הוא. במשך השנים יצא לי לקרוא סקירות טכניות ואיתותים של מנתחים טכניים חלקם מהידועים יותר וגם גובים תשלום. המנתח "לוקח" כיוון (צריך לבחור אחד משניים, לאמור: מעלה או מטה), "קצת" מזל ו"קצת" כשרון / ניסיון ויש הצלחות בסה"כ סטטיסטי. היה והצפי / החיזוי התפספס תמיד קיים Stoploss (מעניין כמה מכם מצליחים לתפוס בזמן ובשער הרצויים) ואם הכיוון של המנתח היה מנוגד לכיוון השוק הרי, בד"כ, מגיע הסבר לאירוע בו אליוט תופס את מקומו של פיבוצ'י ו/או שמות / סרגלים אחרים (לאמור: תבניות אחרות מוכנסות למשחק להזכיר המקבילה בבעיטה לעיל). למיטב הבנתי בפורום טלנירי חברים משתמשים עם ידע עצום בצד מתלמדים כאשר בניהם רוב דומם המחכה על הגדר. YK הוא קינן ויראה מנהלים הפורום לתפארת כאשר יש להם ידע / מיקצועיות ואינם "חוששים" לחלוק / להדריך האחרים. בנוסף, מספר כותבי סקירות כמו חזי, דוביד ועוד אחרים מזדמנים ועל כך מגיע להם תודה. יש מספר כותבים מעודפים (כחולים) שתרומתם לפורום בעיני או אכתוב בניסוח הזה שיכלו לתרום לפורום רבות ע"י תוספת השקעה מינימאלית. הדוגמא של tasat יכולה ללמד על הכלל כיוון שלאיש (לדעתי) ידע וחושי מסחר חייתיים (בלשון חיובית) אך אני איני מצליח לתרגם המלצותיו לביצוע בזמן הנכון (בעיה שלי כיוון שאיני יודע לקנות, למכור בחסר, שער ועוד). Tasat תתאפק ואל תגיב כי אין לי טענה אליך ותודה על מה שאתה תורם וגם בעיצות פרטי. ובין לבין נמצאים כותבים כאשר כל אחד מסיבתו הוא ומסיגנונו. לי הם מצטיירים החל מכאלה שרוצים לצבור שם וניסיון בדרך לאתר משלהם ועד למשועממים ואפילו טרולים בקצה השני. וכאשר צריך לנחש אחד משניים אפשר לקבוע שכל "מספר" זוכה שהרי אם לא היום אז מחרתיים ומי זוכר בכלל מה היה. והכותבים נותנים "צבע" לכתיבתם ומביאים רייטינג לבעלים אבל חוששני שלטווח ארוך הם גורמים נזק ועוצרים את הפורום מלהיות המוביל בתחום המעוף. רוצה לומר, לדוגמא, שבימים של אי ודאות גלובלית (דובאי) היה מקום שרק המבינים יכתבו ולא נקרא שהשוק יעלה ביום ראשון. זה לא רציני ואפילו מעליב אבל כאמור כל מספר זוכה. אגודת ספורט מצליחה כאשר מקדישים תשומות לניהול הנוער והפורום יכל להעלות אם היו מקדישים קצת יותר לחדשים / מתלמדים שבבוא הזמן יחזירו לפורום ההשקעה. אני מקווה שהצלחתי להעביר מקצת מתחושותיי ומאחל לכולם בריאות טובה, הצלחה במסחר ושבת שלום לכם ולמשפחותיכם. שחיין חובב באופציות על המעוף. מנסה לתפוס גלים. פעם מצליח ופעם נופל ולפעמים גם נרטב :) |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |