| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אתחיל בטכני - מעוף - ישנם ארבעה גאפים פתוחים 1082-1069-1057-1022 היום מאמין שיסגרו את 1082, בדר"כ כל אלו אמורים להסגר במהלך 20 יום כך קרה בכל שנת 2009, אך אם נניח לא ייסגר הפער ב1022 אז קיבלנו במהלך 27 יום עלייה של לכל הפחות 120 נק' דהיינו הגעה לאזור 1140. הערכה שלי 1069 ייסגר ושם יש לבחון מה קורה. סנופי - אותו דבר יש פער ב1071 הוא בדר"כ נסגר תוך חודש שבוע הבא אנו בשבוע הרביעי - לא קרה שלא נסגר פער. לכן בקוראלציה של שני השווקים הערכה היא כי אנו נבקר אולי אף ב1022. שנית - פרט להגעה ל-700 כל פעם שהגענו ל-800,900,1000 קיבלנו תיקון. לגבי מאקרו - הכל ידוע אין לחדש - בארה"ב אין ממש צמיחה בארץ יש - הכסף הזול מניע את השווקים השאלה עד מתי. תיאוריית כתמי השמש של פרופסור ננר - התיאוריה בעלת ההצלחות הכי גדולות בעשור האחרון - ראה הערכות כל שנה פגיעה למעלה מ-70% - ציין כי זהו סיום הסייקל בסנופי צפי לירידות חדות עד מרץ - שבירה של 875 בסנופי ואנו נרד ל תחתית ב 666. פסיכולוגיית השוק - לא ממש רוצים לרדת בגלל בונוסים ותשואות הרי השנה הזו היא הטובה ביותר מזה מספר עשורים. (תשואה שנתית) |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |