TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    23/11/09 15:20 טריידר - בוא ננהל שיחה הגונה /ו אייל1
    אחת אני לא מהללי.
    שנית על איזה מוטיב אתה מדבר?

שלישית - כאשר אני מעלה כאן מידע שקרה ב-100% מהמקרים בשנת 2009 אזיי (לא יודע איך תקרא לזה סטטיסטיקה, עובדות או לא משנה מה זה נותן כסף תמיד!!!!!!!!! (בשנת 2009)).

זה אומר כך - אתה מחכה עד לחצי שעה אחרונה של המסחר אם השוק יורד ממחיר פתיחה בנקודה ולמחמירים 2 אזיי צטרף לשורט תרוויח 10%, אם עד השעה 16:00-16:15 השוק לא ירד ממחיר פתיחה אזיי הולך לסיים בגבוה יומי או קרוב אליו כנס ללונג תרוויח (בעיקר כתיבות) כ- 10% !!!!

זה תמיד עבד!!

על מידע כזה אנשים משלמים כסף שנקרא איתותים ולא משנה האם האיתות הוא על בסיס טכני או על בסיס אחר - זהו מידע שנותן לך להרוויח כסף.

אז אינני מהלל את עצמי ואינני כותר לעצמי כתרים ואינני מרוויח מכך ש"ח אחד זו אולי הפעם הראשונה או השנייה שאני מספק מידע על בסיס 100% ומה לך יש לבוא ולומר "אין הנחתום מעיד על עיסתו"....

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה והמון אושר עושר ובריאות, אינני רוצה לכעוס כי חמה מבטלת חומה (עושר/פרנסה) בהצלחה ידידי

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il