TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    02/10/09 02:06 מנסיוני המירווח הוא מין מלכודת ,במיוחד לפעילות יומית.אתה /ו גוגל11
    כותב שקנית ב-890 ומכרת ב-340 .אז אני באמת פשוט לא מבין.ואתה בעיני אייקון.כשאני מבצע מירווח זה בדרך כלל מקניה או מכירה שאני הולך לאבד ואז מבצע מירווח כדי להציל את המצב.אולי זאת ההתחלה של הטעות. בהמשך אני רואה שיציאה מין המירווח  כמעט בכל שלב לא נותנת לי רווח אלא אם אם אחכה לפקיעה או קרוב אליה אז יש סיכוי שהערך האמיתי  של הצמד יהיה במקרה לטובתי.סיכויים נמוכים בדרך כלל.לכן מעניין אותי כיצד לבצע מירווח בפעילות יומית ולהרוויח.אני מניח שיש פה עניין של טיימינג.לצערי אין לי את זה טכנית ואני מבצע את זה אינטואיטיבית ואולי זה המשך הטעות.להערכתי אם אני מבצע קנייה ומאמין בה עלי ללכת איתה עד לנקודת רווח שכבר כדאי לצאת ממנו או לקבוע סטופ לוס.הכניסה למירווח ,וזה דבר שאני עושה יומיום מביאה אותי תמיד לכניסה לפוזיציה שהוכת ומתפתחת מקניה למירווח וממירווח לפרפר.בקיצור דחיית הגזרה.

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il