| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| כותב שקנית ב-890 ומכרת ב-340 .אז אני באמת פשוט לא מבין.ואתה בעיני אייקון.כשאני מבצע מירווח זה בדרך כלל מקניה או מכירה שאני הולך לאבד ואז מבצע מירווח כדי להציל את המצב.אולי זאת ההתחלה של הטעות. בהמשך אני רואה שיציאה מין המירווח כמעט בכל שלב לא נותנת לי רווח אלא אם אם אחכה לפקיעה או קרוב אליה אז יש סיכוי שהערך האמיתי של הצמד יהיה במקרה לטובתי.סיכויים נמוכים בדרך כלל.לכן מעניין אותי כיצד לבצע מירווח בפעילות יומית ולהרוויח.אני מניח שיש פה עניין של טיימינג.לצערי אין לי את זה טכנית ואני מבצע את זה אינטואיטיבית ואולי זה המשך הטעות.להערכתי אם אני מבצע קנייה ומאמין בה עלי ללכת איתה עד לנקודת רווח שכבר כדאי לצאת ממנו או לקבוע סטופ לוס.הכניסה למירווח ,וזה דבר שאני עושה יומיום מביאה אותי תמיד לכניסה לפוזיציה שהוכת ומתפתחת מקניה למירווח וממירווח לפרפר.בקיצור דחיית הגזרה. |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |