TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    14/09/09 17:36 לא נחסמתי, אבל אני בהחלטה לחדול מלכתוב כאן, /ו guy-ta25
    וזה לא בקטע שתתפסו אותי , ממש ממש לא, או את שאר החברים.
    פשוט אנו הכלבים, בנינו לנו מזמן פורום פרטי, שמתנהל טלפונית, ונוכחנו לדעת היום שתרומתנו לפורום היא שולית, וסקירותנו ערכן כקליפת השום.

בעל הבית שרון לא הפנים שמטרתנו היא לייצר כאן פורום חברים אמיתי נטול אגו, ואם יש אדם שמאמין בתפיסתו והוא נאבק עליה, אין זה אומר שהוא מנופח מאגו, ויש כאן מקום לכולםםםםם, כולל ללאוודר עם פינתה האסטרולוגית (שעד כה היא פגעה דאבל בול מדהים, את תחזיתה קיבלתי במייל, כך שאני יכול לאשר שזהו מתנד לא רע)

סקירותנו התבררו כשטות אחת גמורה פה בפורום (כך לדברי "מוכר הסטייה") שמקבל כאן הגנה מבעל הפורום, במקום כאפה.

אכן בפורום הזה יש באמת אנשים מקסימים, ואפילו צדיקים אמיתיים שאני נרגש לא אחת מהפוסטים שלהם בנושאי דת, אנשים עם מידות שחבל על הזמן.

אבל ברומא תהייה רומאי, וזכרו "המרחם על האכזרים סופו להתאכזר על הרחמנים".
    די להעיף מבט בפוסט שבה אנו פרגנו בהנאה גמורה ללאודר, ומספיק להציץ בפוסט שבו לאודר נתנה את התראתה,  ולראות שכול הפורום פירגן ותמך בלאודר והרעיף אהבה, ולו בשביל ההרגשה הטובה , ומנגד היחיד שקינטר אותה על לא עוול בכפה, כשלאודר הגיעה מהמקום הכי טהור שבעולם. כנסו ותשפטו, כי אותי זה הוציא משלוותי.ואיני נוגע כלל בעיניין הניקים, או ההתגרות שלו בנו.

מאחר ואנו הכלבים בסה"כ נובחים, ואין לנו עניין להפריע לשיירה(לסקירה של חזי) שתעבור.
    ותרומתנו בסה"כ מזיקה כאן , ובפועל הפורום האמיתי שלי מתקיים טלפונית עם החברים, והתייעצוייות ושיתוף דעת מתנהל ביננו ברמה הטלפונית,

ולמרות כוונתנו לייצור כאן חיים תוססים , שיכללו גם התנצחויות על דעות אמיתיות, ושכל אדם שיש בשורה בפיו ייתן את הפייט שלו. כנראה שהכוונות טובות שלנו דינן גיהנום.

אז שרון יקר שרון חביב
    אני פורש מכתיבתי בפורום זה,
    ללא ספק היו לי כאן הרבה רגעים של הנאה.
    וללא ספק קניתי ידע מאנשים כמו יראה, אסטרטג, יוסי , נעים , סולי (האיש שממנו אתה סולד), וואפילו מהרקולס וגלצי נהנתי כאן, ואחרון מר קינן שהוא פשוט אגדה של אדם ומקצוען ברמות על.

ואנו נשאיר לך את "מוכר הסטייה" , ונראה כמה אנשים יינטשו את הפורום בעקבותיו, כי לאנשים נשבר הפופיק ממנו. ומי שעושה את הפורום לחי ותוסס הם אך ורק חברי הפורום.

מעודי לא נכנעתי לטרור אנושי, ואם לא אמרת את המשפט הכ"כ מכוער הזה בואדי שלא היינו מוותרים ומרימים ידיים ולא מרפים לרגע מטסאת. אז הנה קח לך אותו במתנה, ואנו לא נפריע חלילה.

שנה טובה
    גיא
    אין בדבריי המלצה לביצוע פעולה בשוק ,אלא הבעת דיעה ,ושיתוף , כל העושה שימוש במידע שנכתב לעיל נוטל על עצמו את מלוא האחריות ,

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il