| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| התנהלותך בפורום בימים האחרונים פשוט מבישה, ניסיונותיך הנלוזים לעלוב בחברים כאן גובלים בהפרעה נפשית, מי בכלל ביקש את דעתך בעניינה של לאוודר, פורום שלם מפרגן לה ונותן לה את הקרדיט, והאדם היחיד שניסה לקנטר אותה על לא עוול בכפה, כשהיא מגיעה מהמקום הכי טהור שבעולם, הוא לא אחר מאשר אתה. באשר לסולי, במשפט אחד, אתה משול לאבק על נעליו, פשוט אינך עומד בקריטריון לבקר אותו, ולא בשל היותו מיוחס, אלא מהסיבה הכי פשוטה, שמעולם לא העלת סקירה שתתרום למאן דהוא. באשר אליי,והנסיון הנלוז שלך להתגרות בי, אני אזכיר לך שבשעה 11 בבוקר עמד פוט 950 על 1170 , למרות שהוא נקנה בצורה מדורגת מ- 1150 עד ל-1000 אני מקווה שהעפת מבט וראית לאן הוא עף 1800 , ומה יצא מההתגרות שלך בי ? יצאת אהבל. במקום לחפש לך חרקשות עם חברים כאן, מומלץ לך למצוא חבר פנסיונר בן גילך, לקחת שקית פרורי לחם ולחלק ליונים בכיכר העיר. במילים אחרות ועדינות אני מנסה לומר לך "יפה שתיקה לחכמים" , וחכם אינו נכנס לעניין שפיקח יכול לצאת ממנו. קח את המשפט הזה לחיים, זה רק יסייע לך. אין בדבריי המלצה לביצוע פעולה בשוק ,אלא הבעת דיעה ,ושיתוף , כל העושה שימוש במידע שנכתב לעיל נוטל על עצמו את מלוא האחריות , |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |