TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    14/09/09 00:04 מה אתה משכנע את עצמך מה השורה התחתונה ? /ו guy-ta25
    התנהלותך בפורום בימים האחרונים פשוט מבישה, ניסיונותיך הנלוזים לעלוב בחברים כאן גובלים בהפרעה נפשית, מי בכלל ביקש את דעתך בעניינה של לאוודר, פורום שלם מפרגן לה ונותן לה את הקרדיט, והאדם היחיד שניסה לקנטר אותה על לא עוול בכפה, כשהיא מגיעה מהמקום הכי טהור שבעולם, הוא לא אחר מאשר אתה.

באשר לסולי, במשפט אחד, אתה משול לאבק על נעליו, פשוט אינך עומד בקריטריון לבקר אותו, ולא בשל היותו מיוחס, אלא מהסיבה הכי פשוטה, שמעולם לא העלת סקירה שתתרום למאן דהוא.

באשר אליי,והנסיון הנלוז שלך להתגרות בי, אני אזכיר לך שבשעה 11 בבוקר עמד פוט 950 על 1170 , למרות שהוא נקנה בצורה מדורגת מ- 1150 עד ל-1000 אני מקווה שהעפת מבט וראית לאן הוא עף 1800 , ומה יצא מההתגרות שלך בי ? יצאת אהבל.

במקום לחפש לך חרקשות עם חברים כאן, מומלץ לך למצוא חבר פנסיונר בן גילך, לקחת שקית פרורי לחם ולחלק ליונים בכיכר העיר.

במילים אחרות ועדינות אני מנסה לומר לך "יפה שתיקה לחכמים" , וחכם אינו נכנס לעניין שפיקח יכול לצאת ממנו.

קח את המשפט הזה לחיים, זה רק יסייע לך.

אין בדבריי המלצה לביצוע פעולה בשוק ,אלא הבעת דיעה ,ושיתוף , כל העושה שימוש במידע שנכתב לעיל נוטל על עצמו את מלוא האחריות ,

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il