TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    02/09/09 21:38 כנראה הבנת לא נכון, הם אמנם זיכו אותי בפעם הראשונה /ו winner
    שקרתה טעות ותאמין לי שהייתי צריך להילחם על כך.
    בפעם השנייה לא זיכו אותי רק היום הצליחו לעצור את ההעברה ובכך למנוע את העמלה של ה139$ שמלכתיכלה לא הייתי אמור לשלם...
    וכפי שאמרתי אני בכלל לא בא בטענות לחברת טלנירי ואני ממש לא מנסה להוריד לבית השקעות שלם את הראש אבל אי אפשר כל הזמן לצפות לביקורת טובות,צריך גם לדעת לקבל את הרעות.
    יכול להיות כשרשמתי את הדברים הללו הייתי נסער וכעוס,אבל עדיין כל מה שקרה הוא באמת קרה,הם יכלו בפעם השנייה שהם טעו גם כן לא לחייב אותי בגין 139$ אלא רק על ה 40$ כפי שהובטח מראש, זה שנעשתה טעות בתום לב אני מבין ומקבל אבל אני לא צריך לשלם על כך ולא משנה שבסוף הסתדרו הדברים עדיין אני צריך לפעול לא כמו שתככננתי מראש ואני מבטיח לכם שאני מפסיד כסף בעקבות זה,(אם תרצה אשמח להגיד איך). אני מבטיח לך שגם אתה וגם שרון הייתי מתנהגים בדיוק אותו הדבר.
    כולם חכמים שזה לא קורה להם.

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il