TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    31/08/09 22:05 לשרון ולכלל לקוחות אקסלנס /ו winner
    אני מסב את תשומת ליבכם לחברה שקרנית שכנראה מתנהלת לא נכון , היום בשעה טובה העברתי את תיק ההשקעות שלי לבית השקעות אחר עקב רמאות לשמה,אין ספק שהזול הוא תמיד ביוקר. להעביר תיק ניירות ערך של חול עולה 139$ פשוט מדהים !!
    וזה עוד אחרי שנאמר לי מספר פעמים שהסכום להעברת תיק ניירות ערך הוא רק 39$,היום התקשרו אליי בטענה שטעו וקורה שטועים(כמובן שהכל מוקלט),היה עוד מקרה שבו העברתי מטח מהבנק לאקסלנס ושאלתי מפורשות האם יש עמלה כלשהיא על ההעברה?? אמרו לי מספר פעמים שלא ובסופו של דבר הייתה עמלה של 40$ אמנם אחרי ריבים ממושכים זיכו אותי אבל כמובן זה לקח זמן רב וגם "עשו לי טובה".
    ברצוני לציין שאני התחברתי דרך טלנירי אבל חשוב לי להסב את תשומת ליבו של מנהל הפורום היות והוא עובד איתם.
    בנוסף ברצוני לציין שאין לי שום אינטרס לשקר אני אומר את הדברים כפי שהם,כפי שרשמתי אני מאמין שהכל מוקלט.
    חבל מאוד שרוב ה"מתווכים" עובדים עם אקסלנס ולא עם בתי השקעות אחרים.
    שרון, אני לא בא בטענות אל חברת טלנירי או אליך אבל אני אודה לתגובתך.

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il