| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| באמת שאני כותבת לך מתוך דאגה עמוקה! היו לך בעבר טריידים מוצלחים מאוד אבל שיטת העבודה שלך מאוד מסוכנת.... החברים כאן מנסים בכל כוחם להאיר ולהעיר את תשומת ליבך אבל על פי תשובותיך אנו מבינים שאין לשנות ולהזיז אותך מדעתך. ראשית - תצליח!! שנית - לידיעתך ואני כותבת זאת מידיעה - נכנס גוף זר גדול לבורסה שלנו והוא לא הולך לשום מקום עד שיגיע לסיפוקו המלא - הוא ירוויח גם מהמניות וגם מלונג על השוק. ראית את הפקיעה ??? אז זהו שאותו גוף הזרים ביקושים ואף אחד לא היה לו הכוח הכספי כנגדו.... ושלישית - הטענה שלך לגבי הסנופי ממש לא מובנת.....כשמישהו כאן רוצה בורסה למעלה הסנופי יכול להיות גם 890 וזה לא יזיז לו... הוא ירים את השוק אצלנו גם ל- 910 . מציעה לא להצמד להקבלות הללו מפני שזה עובד עד היום שזה מפסיק לעבוד ואז המחיר כואב בכיס. ועוד משהו חשוב - רוב התותחים הכבדים בכל הפורומים רואים שורט ולקחו שורט לסופ"ש ואם הם טועים .....הם לוקחים איתם לאבדון את כל הסרדינים הקטנים והמסכנים. שוק האופציות הוא אכזר - משול לים גועש שאף פעם לא נרגע - פעם הצלחת להיות על הסירה ופעם התהפכת וכמעט טבעת!!! עצתי - פעל בקטן עם הגנות ולא באגרסיביות אלה שחלמו על מכה קיבלו מכה אנושה ושוב בהצלחה וחג שמח לכל הפורום להחליט שאפשר להפוך כל רגע להזדמנות |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |