| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אין דבר כזה חברה בעלת רשיון ניהול תיקים ישנו בעל רשיון ניהול תיקים שפותח ח.פ. ממילא העבודה תחת ח.פ כזו אינה מזכה אותך תחת הגדרות החוק להיקרא בעל רשיון ,אלא לכל היותר למבצע TRADER ,אבל נעזוב את זה ,רצונו של אדם כבודו , לגבי קניות ומכירות של אופציות נעשות במקביל ????? ,חשבתי שבכל שוק יש "צינור נזילות" לעולם אינך יכול לקנות ולמכור כמות נאותה המתחילה מ-50 יחידות וקדימה בלי קשיי נזילות ....אלא אם כן מדובר על השוק בטיוואן ששם בהחלט אפשר להזרים גם פקודות הזויות של 10,000 אופציות קניה/מכירה ואף אחד לא ישים לב (חחח ) ,אז בהחלט לא נראה ,דווקא הכיוון של השמנים הוא במנה עיקרית שזה אופציות נגד נכס בסיס ,וקינוחים שזה מסחר סטיה ,שום גוף שמנהל מילארד שקל או 100 מליון שקל וקדימה לא מתעסק במסחר בכיוון ,אחרת לא היו נשארים גופים .....רק נשמות והמבין יבין וארמוז לך רמז נוסף ,אם גוף מסויים גדול באמת מאמין בכיוון האמן לי הוא קונה בלי למצמץ את הכיוון בחוזה והולך לישון מקסימום הופך פוזיציה בלי הפסדים ... בהצלחה !!!!!!! Y.K.I-0526565114 האופציה שלך להרוויח . לפניות אישיות yk3823@gmail.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |