| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אייל חבר יקר נראה לי שאתה צריך ללכת לראות את הנתונים ,קראת פעם על הגרעון בחשבון השוטף של ארה"ב ,גרעון הסחר מול סין...בבקשה לפני שאתה כותב בצורה כלכך כללית אולי תביא קצת נתוני מיקרו ומאקרו ונשוחח עליהם ,כי לזרוק כך סתם בחלל ללכת לנתוני הלמ"ס...אני מאוד שמח אבל הזמן קצר והמלאכה מרובה ,אם עוררת דיון מן הראוי שתביא נתונים מאקרו כלכליים לדבריך שמצבנו גרוע מהמצב בארה"ב אני מוכן לדון איתך בכל רובד כלכלי מיקרו ומאקרו ,אשמח שיתברר לי שאתה צודק ,אך ממה שידוע לי אנחנו רחוקים שנות אור (בלשון סגי נהור כמובן) מהשוקת השבורה שהמשק האמריקאי נמצא , אז אתה פתחת את השירשור וזה דוקא מענין אותי מאוד וגם מסקרן אז בבקשה אנא התחל והסבר לנו את ההבדלים ב-BD בין ישראל לארה"ב ,גרעון סחר ,תל"ג,תמ"ג וכו' אני מאוד מאוד אשמח ,ולגבי האנליסטים ,ראשית אני לא מזלזל בהם לעולם ,אבל ברור שהבאתי את זה כסייעתא כללית לדברי . ושוב בהצלחה אצפה בקוצר רוח לתשובתך Y.K.I-0526565114 האופציה שלך להרוויח . לפניות אישיות yk3823@gmail.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |