| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| על סמך מה אתה אומר שהמצב המאקרו כלכלי הארץ גרוע מאשר בארה"ב ,אם יש לך תשובה רצינית אני אשמח לשמוע ככל הידוע לי מאזן התשלומים של ישראל טוב למעלה מהמשוער מארה"ב כולל BD וכיוצא ,יתרות מט"ח ,גרעון במאזן התשלומים ועוד ועוד , גם אם נצא מנקדות הנחה שאכן המצב אינו יציב ומעורר דאגה ובזה אני בהחלט מזכים עימך ,עדין האם אתה מצפה שבאיזה שהוא מודל כלכלי ההשפעה היא מהיום למחר ,ממש לא ,גם כשכל העולם ידע שהמצב על כרעי התרנגולת ,שוק הנדל"ן בארה"ב צולל מזה 17 שנה ,שוק המשכנתאות והלוואת לא מגובות ב-100% ערך הנכס הכל היה שם ,אבל בכל זאת השוק החזיק שנה תמימה לפני שהוא נתן את הבום הגדול .....אז גם אם יוצאים מנקודת הנחה אמיתית שהמצב בהחלט לא טוב לוקח זמן רב לנתונים פונדמנטליים לתת את "המכה" בשוק ההון ולכן אם הינך מחזיק בנכס בסיס ואכן מחכה לנפילה הבאה ...פשוט תגדר את הנכס שלך ותשאיר לך אחוז רווח יחסי ...כך למעשה ניצלת את הצפיה שלך וגם את אי מימושה . בהצלחה !!!!!!!!! Y.K.I-0526565114 האופציה שלך להרוויח . לפניות אישיות yk3823@gmail.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |