TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    21/05/09 14:03 גלגלי הצדק טוחנים לאט ... /ו yk3823
    על סמך מה אתה אומר שהמצב המאקרו כלכלי הארץ גרוע מאשר בארה"ב ,אם יש לך תשובה רצינית אני אשמח לשמוע ככל הידוע לי מאזן התשלומים של ישראל טוב למעלה מהמשוער מארה"ב כולל BD וכיוצא ,יתרות מט"ח ,גרעון במאזן התשלומים ועוד ועוד ,
    גם אם נצא מנקדות הנחה שאכן המצב אינו יציב ומעורר דאגה ובזה אני בהחלט מזכים עימך ,עדין האם אתה מצפה שבאיזה שהוא מודל כלכלי ההשפעה היא מהיום למחר ,ממש לא ,גם כשכל העולם ידע שהמצב על כרעי התרנגולת ,שוק הנדל"ן בארה"ב צולל מזה 17 שנה ,שוק המשכנתאות והלוואת לא מגובות ב-100% ערך הנכס הכל היה שם ,אבל בכל זאת השוק החזיק שנה תמימה לפני שהוא נתן את הבום הגדול .....אז גם אם יוצאים מנקודת הנחה אמיתית שהמצב בהחלט לא טוב לוקח זמן רב לנתונים פונדמנטליים לתת את "המכה" בשוק ההון ולכן אם הינך מחזיק בנכס בסיס ואכן מחכה לנפילה הבאה ...פשוט תגדר את הנכס שלך ותשאיר לך אחוז רווח יחסי ...כך למעשה ניצלת את הצפיה שלך וגם את אי מימושה .

בהצלחה !!!!!!!!!

Y.K.I-0526565114
    האופציה שלך להרוויח .
    לפניות אישיות yk3823@gmail.com

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il