| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| שלום חברים הפעם מבחינה כלכלית אני רוצה להאיר את עיניכם.... לפני שבוע אמר פישר שבנק ישראל עומד לקנות אגחים כל יום..... חבל שאנשים לא שמים לב לנתונים כלכליים קצת יותר.... אתם זוכרים כשהדולר היה בשורט והגיע ל 3.2 ?? אז יצא פישר והודיע שבנק ישראל מתחיל לקנות כל יום דולרים ומאז הדולר התחיל לעלות ולעלות... אני שמתי לב שמאז שהוא הודיע על קניית אגחים המדד עולה ועולה ואפילו בניגוד למה שקורה באירופה והוול... המוסדיים ובתי ההשקעות יודעים זאת ורק השחקנים הקטנים שמדברים כל הזמן על מימוש לא מבינים שמימוש יכול להיות שיהיה קטן ולא מורגש. או מימוש קצר ומורגש ואפילו אגרסיבי של כמה ימים על מנת להצטייד טוב יותר בלונגים. בנק ישראל מפיח רוח אופטימית במוסדיים והם לא נשארים אדישים. ברור שתהייה השפעה עם וול סטריט תרד בכבדות. תוך שבוע צריך להיות שינוי להתאווררות המעוף....ולא - העליות ימשיכו בקצב איטי אבל נחוש. לכן מציעה לנהוג בזהירות כי החודש יהיה מתעתע עוד יותר מהחודש הקודם. התקווה היא דבר בעל פלומה השוכן בנשמה ומזמר נעימה ללא מילים, ואינו חדל לעולמים (אמילי דיקינסון) |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |