| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| שבוע הפקיעה - משאירים את כל "הידע" בצד ,שוק כל זמן שאין חדש מנוהל אך ורק על ידי המוסדיים לא יעזור כלום ,בקלות הם מושכים יד מהשוק כמו ביום חמישי ,ובקלות עוד יותר רבה הם מרימים את השוק כמה שרוצים כמו שהחודש מתחילתו עלו 12.5 % וירדו בהתאמה כשהאוכפים שלהם יושבים להם בבטחה רבה וברווח כמובן עד ליום חמישי ,ושלא נדבר על יום הפקיעה שהם כבר עושים בו כבשלהם ואחרי רווחים על הנייר לפני הפקיעה לפי חישוב שלי שחיקה קבועה על גלגל של 35,000,000 ש"ח אז זה כסף קטן ההשקעה ביום הפקיעה גם אם יביאו אותם לידי מימוש ,יחס נכס לחוזה תמיד תמיד לטובתם עד לפקיעה ,בזמן כזה שהשוק מתנהל ללא מחזורים משמעותים איש הישר בעיניו יעשה ,ואותם שהחזיקו פוטים/קולים מתחילת החודש בקניה חשופה כמובן לא יזכו להחזיר אפילו עד 20-30% מכספם ולא משנה כמה הם יפליגו בדמיונם בתרחישי קיצון ,כמה חבל שאנשים לא לומדים להתמקצע בדבר כל כך חשוב בו הם שמים את כספם עליו עמלו בחודשי עבודה רבים ,מוותרים כל כך בקלות ב"אמונות" כאלה ואחרות על כיוון השוק ,אבל מה לעשות אסור לעולם להיות מקובע בשום צורה ,מי שמתחילת החודש הקשיב למי שאמר שורט חזק אכל קש ,וספג הפסדים ומי שנשאר עם פוזציות לונג גם הפסיד , כך שהמסקנה היא תמיד מקצועיות והבנת מדדי הרגישות של אופציות ושל כל פוזיציה בפרט ,בקיצור מסקנה שמה שיהיה בשוק בעל תיקון לכאן ולכאן ,יהיו ירידות הם בעלי תיקון ,יהיו עליות הם בעל תיקון . שבוע פקיעה זה סיפור בפני עצמו בהצלחה !!!!!!!! שבת שלום !!!!!!! Y.K.I-0526565114 אך ורק פניות רציניות יענו ,ויעוץ לתיקי משקיעים להצלה מהפסד (בבקשה להשאיר הודעה במשיבון) ,הכל בחינם אין כסף ,עם הרבה לב טוב ואהבה וכמובן סייעתא דשמייא.YKI--האופציה שלך להרוויח . לפניות אישיות yk3823@gmail.com |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |